26.4 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 17:33
ESPA
ΑρχικήΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕΑΣΕ: Το 35ο Συνέδριο Ηγεσίας αναδεικνύει τις προκλήσεις και ευκαιρίες που φέρνει...

ΕΑΣΕ: Το 35ο Συνέδριο Ηγεσίας αναδεικνύει τις προκλήσεις και ευκαιρίες που φέρνει το νέο ψηφιακό σύμπαν

Η Ένωση Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) διοργανώνει κι εφέτος το μεγάλο Συνέδριο Ηγεσίας με θέμα «Ηγετικά ερωτήματα Ψηφιακής Νοημοσύνης».

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024.

Την πρώτη ημέρα θα εστιάσει στο καινούριο ψηφιακό σύμπαν και την Τεχνητή Νοημοσύνη, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και πώς ασκείται η ηγεσία σε αυτό το περιβάλλον απαντώντας σε ερωτήματα όπως:

ü Πώς αντιμετωπίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις τις νέες προκλήσεις;

ü Πώς ενσωματώνουν τις τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ) και με τι αποτελέσματα;

ü Πώς διαφοροποιούνται από τους ανταγωνιστές τους;

ü Πώς μετασχηματίζονται σε ψηφιακές επιχειρήσεις;

Τη δεύτερη ημέρα το συνέδριο θα απασχολήσει η έννοια του χρόνου στη ζωή μας, δίνοντας απαντήσεις σε ερωτήματα: Τι σημαίνει, στην πράξη, εφημερότητα, ιστορικότητα, αιωνιότητα; Πώς διαπλέκονται αυτές οι τρεις στάσεις στον χρόνο και πώς αλληλοεπηρεάζονται; Πώς μπορεί κάποιος να ενεργεί με αίσθηση επικαιρότητας (βραχύς χρόνος), αίσθηση ιστορικότητας (μακρύς χρόνος) και αίσθηση αιωνιότητας (υπερβατικός χρόνος); Τι κερδίζουμε με την ώσμωση των τριών αντιλήψεων;

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει μια πλειάδα καταξιωμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το κύριο θέμα θα αναλύσουν: o Paul Leonardi, Duca Family Professor of Technology Management, UC Santa Barbara, ο Mike Walsh, Futurist, συγγραφέας και ειδικός θέματα AIPowered Organization, ο Rob Frazzini, Digital Value Creation and AI Leader, Private Equity Practice, Deloitte ο οποίος θα συνδεθεί για την ομιλία του διαδικτυακά από το Pittsburgh, Pennsylvania ΗΠΑ.

Εμπειρίες Ηγεσίας στη συζήτηση πάνελ που θα διεξαχθεί με θέμα: «Εργασία, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, και λήψη αποφάσεων στην ψηφιακή επιχείρηση» θα ανταλλάξουν επί σκηνής η κα Ντένια Κανελλοπούλου, Innovation Director at IIS Division & AI Innovation Expert at ahedd DIH |NCSR “DEMOKRITOS”, η Δρ. Μαρίλη Νίκα, AI Product Lead at Google/exMeta in California, founder at AI Product Academy (corporate trainings) η κα Sasha Rubel, Head of AI/Machine Learning, Public Policy, EMEA, Amazon Web Services και ο κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης, Managing Partner Boyden Greece & Cyprus.

Οι εργασίες την Παρασκευή ολοκληρώνονται με την ομιλία του κ. Μάρκου Βερέμη Partner at Big Pi Ventures στο πλαίσιο της ειδικής νέας ενότητας «Το Βήμα του Ηγέτη»

Επιπροσθέτως, η ΕΑΣΕ διευκολύνει την ανάπτυξη δικτύωσης μεταξύ των συνέδρων διοργανώνοντας στο τέλος της πρώτης ημέρας απογευματινό networking event στον χώρο του εστιατορίου Fuga στο Μέγαρο Μουσικής.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 η θεματική του συνεδρίου επικεντρώνεται στον παράγοντα χρόνο στη ζωή μας. Θα μιλήσουν η Κλινική ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια κα Άννα Κανδαράκη, ο Κοσμήτωρ Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης κ. Χρυσόστομος Σταμούλης, η Καθηγήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας & Πρύτανις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κα Χριστίνα Κουλούρη, η Οικονομολόγος, εκδότρια & αρχισυντάκτρια αθηΝΕΑς, παρουσιάστρια του docuseries BRAVE NEW GREECE κα Μαριάννα Σκυλακάκη και η ηθοποιός κα Κατερίνα Διδασκάλου.

Οι εργασίες θα κλείσουν μελωδικά με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Κωστή Μαραβέγια επί σκηνής.

Το συνέδριο θα είναι υβριδικό, θα πραγματοποιηθεί δηλαδή με φυσική παρουσία αλλά και με δυνατότητα παρακολούθησης live μέσω online πλατφόρμας.



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο