15.7 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 01:30
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ«Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις μεταξύ Άιντραχτ και Ιωαννίδη»

«Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις μεταξύ Άιντραχτ και Ιωαννίδη»

 

Το γερμανικό δίκτυο “Sky” ήρθε να βάλει “βόμβα”, αποκαλύπτοντας συζητήσεις ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Φώτη Ιωαννίδη.

“Περιζήτητος” είναι στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αγορά ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο 23χρονος σέντερ φορ του Παναθηναϊκού διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και οι εμφανίσεις του με το “τριφύλλι” έχουν προσεγγίσει το ενδιαφέρον συλλόγων από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Σημερινό δημοσίευμα του γερμανικού “Sky” προχωράει ένα βήμα… παραπέρα την υπόθεση του Ιωαννίδη, αναφέροντας πως το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει μετουσιωθεί σε συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ κοστολογεί μια πιθανή συμφωνία στο ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, γράφεται: «Οι φήμες για τον Σεράλντο Μπέκερ της Ουνιόν Βερολίνου δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο Φώτης Ιωαννίδης φαίνεται να είναι πιο πιθανός υποψήφιος. Ο Έλληνας διεθνής αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό και θα μπορούσε να κοστίσει 7-8 εκατ. ευρώ συν μπόνους η μεταγραφή του. Οι συζητήσεις με τον Ιωαννίδη φέρεται επίσης να έχουν ξεκινήσει».

Βέβαια, η “διάθεση” του Παναθηναϊκού είναι να κρατήσει τον Ιωαννίδη, ώστε ο ίδιος να εξελιχθεί περισσότερο τη φετινή σεζόν και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ποδοσφαιρική του “ετικέτα”.//ΓΘ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο