25.7 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 15:27
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καμπάλα

Εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καμπάλα

 

Το τμήμα Κ19 των “ερυθρόλευκων” κατάφερε να επικρατήσει της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν, με τελικό σκορ 4-0, για τα πλέι-οφ της ευρωπαϊκής Youth League.

Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα ήσυχο βράδυ στο “Γεώργιο Καραϊσκάκης”, όπου υποδέχθηκε στο πλαίσιο των πλέι-οφ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων της UEFA, την Καμπάλα. Μάλιστα, οι Πειραιώτες σκόραραν με τρία πέναλτι, με τους Μουζακίτης (15′, 71′), Γατόπουλος (57′) και Κουτσογούλας (90+3′).

Έτσι, η ελληνική ομάδα πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, μιας και που νίκησαν για δεύτερη φορά την ομάδα των Αζέρων, με 3-0 στο “Γκαμπάλα Σίτι Στέιντιουμ”. Επόμενη φάση για τον Ολυμπιακό θα είναι τον Φλεβάρη, όταν και θα αντιμετωπίσουν ομάδα από την φάση των ομίλων της διοργάνωσης, η οποία τερμάτισε στην δεύτερη θέση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης (59′ Δαρβίρας), Πρεκατές, Κουτσογούλας, Λιατσικούρας, Μουζακίτης, Αλαφάκης (68′ Ρολάκης), Παπακανέλλος (59′ Πλειώνης), Πνευμονίδης, Γατόπουλος (68′ Ντάμα)

ΓΚΑΜΠΑΛΑ: Μουράντοβ (76′ Χουσάντοβ), Ε. Αχμάντοβ, Ραμαζάνοβ, Ρασίντοβ, Γκαφάροβ (Γ. Ραμαζάνοβ), Μπουντάγκοβ, Φ. Αχμάντοβ (59′ Μπουγκάντοβ), Σαχνιγιάροβ, Μπαχίσοβ (73′ Μουστάβιεβ), Αγκαλάροβ, Μαμάντι.//ΓΚ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο