26.1 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 15:23
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΈφθασε στον Βόλο ο Στέφανος Κασσελάκης, αυτοψία στoν Ξηριά – «Να βρεθούν...

Έφθασε στον Βόλο ο Στέφανος Κασσελάκης, αυτοψία στoν Ξηριά – «Να βρεθούν οι υπεύθυνοι για αυτό το μπάχαλο» [εικόνες και βίντεο]

Στον Βόλο βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Ειδικότερα, ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε το σημείο του χειμάρρου Ξηριά όπου έχει τοποθετηθεί το προστατευτικό δίχτυ για την αποτροπή της επιβάρυνσης του Παγασητικού (πλησίον ιχθυόσκαλας Βόλου).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το μείζον ζήτημα της πρωτοφανούς περιβαλλοντικής επιβάρυνσης του Παγασητικού Κόλπου, τις αλυσιδωτές περιβαλλοντικές και κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις, αλλά και την ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων για την στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Στις 13.00, ο Στέφανος Κασσελάκης θα μεταβεί στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Βενιζέλου Ελευθερίου & Αναλήψεως, Βόλος 38221) όπου θα πραγματοποιήσει ευρεία σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να συζητηθούν και να αναλυθούν σε βάθος τα αίτια της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης των υδάτων του κόλπου και οι πιθανοί κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, οι επιπτώσεις στην τοπική οικονομία, οι άμεσες και αναγκαίες παρεμβάσεις για την ενίσχυση των πληττόμενων κλάδων και οι αναγκαίες προληπτικές παρεμβάσεις για την αποτροπή της επανεμφάνισης ανάλογων φαινομένων. 

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο