14.6 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 03:36
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΕκδήλωση για την τέχνη ως συστατικό δράσης και της πολιτικής πρότασης του...

Εκδήλωση για την τέχνη ως συστατικό δράσης και της πολιτικής πρότασης του ΚΚΕ

Το ενδιαφέρον του κόσμου, που κατέκλυσε την αίθουσα του Θεσσαλικού θεάτρου, συγκέντρωσε η εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Λάρισας του ΚΚΕ, με θέμα «η τέχνη κοινωνική ανάγκη ή εμπόριο προσόντων. Με ΚΚΕ ισχυρό καίμε τα αντιλαϊκά σενάρια».

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων συμμετείχαν καλλιτέχνες, μέλη πολιτιστικών συλλόγων, εργαζόμενοι, φοιτητές, καθώς και ο σκηνοθέτης και διευθυντής για πολλά χρόνια στο Θεσσαλικό Θέατρο Κώστας Τσιάνος.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Ανδρέας Φώσκολος, υποψήφιος βουλευτής Λάρισας με το ΚΚΕ, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο σε ενός λεπτού σιγή τιμώντας τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη. Ακολούθησε βίντεο με τίτλο «Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος», μια παραγωγή του 902.gr. Στη συνέχεια μίλησαν ο Διονύσης Τσακνής, τραγουδοποιός, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΚΚΕ και ο Αχιλλέας Σίμος, μουσικοπαιδαγωγός, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Ακολούθησαν παρεμβάσεις από εργαζόμενους στον κλάδο της Τέχνης και του Πολιτισμού και συγκεκριμένα του Θανάση Καραμπάλιου, σχεδιαστή κόμικ, Λευτέρη Γάλλου, μουσικού, προέδρου του Παραρτήματος Λάρισας του ΠΜΣ, Νατάσας Γιαλαμά, εικαστικού, μέλους του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος και του Βασίλη Καρμίρη, ηθοποιού.

Ακολούθησε συζήτηση με το κοινό, ενώ έγινε και παρέμβαση από τον Στράτο Φράγκου, μέλος του ΤΓ Λάρισας, τεχνικού- μηχανικού σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου. Η εκδήλωση έκλεισε με την προβολή δύο σύντομων βίντεο για τα νεανικά «ποτάμια» οργής που κατέκλεισαν την χώρα την περασμένη Παρασκευή .

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο