17.6 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 00:34
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΕκδήλωση στην Ελασσόνα για τη Διά Βίου Μάθηση

Εκδήλωση στην Ελασσόνα για τη Διά Βίου Μάθηση

Με αφορμή τον εορτασμό του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων 2023, καθώς και την έναρξη λειτουργίας του ΚΔΒΜ Δήμου Ελασσόνας κατά το 2022-2023, η Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Διά  Βίου Μάθησης του δήμου Ελασσόνας διοργανώνει την προσεχή Τρίτη εκδήλωση με τίτλο «δεξιότητες για σένα».

Στόχος, η ανάδειξη του κρίσιμου θέματος της απόκτησης δεξιοτήτων, στο ταχέως, πλέον, εξελισσόμενο και μεταβαλλόμενο ευρωπαϊκό και εθνικό τοπίο της εκπαίδευσης, της επαγγελματικής κατάρτισης και της εργασίας.

Επιπρόσθετα, θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει στο κοινό τις πρωτοπόρες συνεργασίες και δράσεις του στο πλαίσιο της Διά  Βίου Μάθησης, κατά το πρώτο έτος λειτουργίας του ΚΔΒΜ σε νέο αναβαθμισμένο χώρο, ανοίγοντας νέους δρόμους στις προοπτικές εκπαίδευσης και απόκτησης δεξιοτήτων στο τοπικό επίπεδο. Το εγχείρημα συνοψίζεται, φέρνοντας στο προσκήνιο τους πρωταγωνιστές της Διά Βίου Μάθησης, την κοινότητα των εκπαιδευομένων, που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την παρακολούθησή τους σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς απασχόλησης και δημιουργικότητας.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο