23.2 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 21:22
ESPA
ΑρχικήLIFEΕκτός εκπομπής η Ναταλία Γερμανού το Σαββατοκύριακο

Εκτός εκπομπής η Ναταλία Γερμανού το Σαββατοκύριακο

Δεν θα βρίσκεται η Ναταλία Γερμανού στο “Καλύτερα Δε Γίνεται” αυτό το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με το “Happy Day” και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Alpha υποβλήθηκε σε προγραμματισμένο χειρουργείο και για αυτό τον λόγο δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στη μεσημεριανή ζώνη του Σαβ/κου.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε από τη μεριά της ότι αυτές τις ημέρες και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έχει covid, οπότε ο σταθμός προσανατολίζεται στο να πάρει μία μικρή αναβολή η εκπομπή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή της ευχήθηκε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

 

Δείτε το βίντεο:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ν. Γερμανού: Η επέμβαση που θα την κρατήσει εκτός εκπομπής “,”description”:”Η επέμβαση που θα κρατήσει τη Ναταλία Γερμανού εκτός εκπομπής. “,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyNC8wMS8yNS8wNy8wMl8xNl82NWIyMDc3ODcxMTI5LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M17S”,”uploadDate”:”2024-01-25T07:03:18.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599x1hkkig7d8l&playlistId=v-cynkzn87088x”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

 

Δείτε επίσης: 

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ναταλία Γερμανού: “Δεν μπορείς να ‘αδειάζεις’ τον συνεργάτη σου στον αέρα”

Σίσσυ Χρηστίδου: “Η Ναταλία Γερμανού φαντάζομαι θα αλλάξει και τη δομή της εκπομπής της τώρα”

Έλενα Ασημακοπούλου: “Δεν ήμουν η μόνη που δεν πέρασε καλά στη συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού”

The post Εκτός εκπομπής η Ναταλία Γερμανού το Σαββατοκύριακο appeared first on Media.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο