19 C
Almyros
28 Σεπτεμβρίου 2024 01:27
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕνδιαφέρεται για Μαυροπάνο η Άιντραχτ

Ενδιαφέρεται για Μαυροπάνο η Άιντραχτ

 

Η ομάδα της Φρανκφούρτης φέρεται να βρίσκεται μεταξύ των ενδιαφερόμενων συλλόγων που επιθυμούν να αποκτήσουν τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό από την Στουτγκάρδη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Bild”, ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος είναι υποψήφιος για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζει πως δεν έχει υπάρξει ακόμη συζήτηση μεταξύ των δύο ομάδων, ωστόσο ο 25χρονος διεθνής αξιολογείται περίπου στα 15 εκατομμύρια ευρώ, με βάσει την εξειδικευμένη ιστοσελίδα transfermarkt.

Το εν λόγω ποσό το είχε καταθέσει η Ίντερ τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο είχε λάβει αρνητική απάντηση από την Στουτγκάρδη. Με τον Μαυροπάνο, έχει συνδεθεί τόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο και η Βόλφσμπουργκ, ωστόσο ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 με τους Σουηβούς. Ερωτηθείς για το μέλλον του, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός τόνισε πως αισθάνεται… γεμάτος στη Στουτγκάρδη, ωστόσο ορισμένα δημοσιεύματα σαν κι αυτό της “Bild”, υποστηρίζουν πως θα ήθελε να αποχωρήσει από τους Σουηβούς το ερχόμενο καλοκαίρι.//

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο