15.7 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 01:27
ESPA
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΈνθετο Κόσμος: Στις 25 Ιουνίου η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Σελίν Ντιόν

Ένθετο Κόσμος: Στις 25 Ιουνίου η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Σελίν Ντιόν

Συγκίνηση προκαλεί με το τρέιλερ του καινούριου της ντοκιμαντέρ Η Σελίν Ντιόν. Η Καναδή ντίβα, που τα τελευταία  χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, μιλά για τους φόβους και τις αγωνίες της, αλλά και το μεγάλο της πάθος, το τραγούδι. Όπως εξομολογείται. θα έκανε τα πάντα για να επιστρέψει και πάλι στη σκηνή. 

Η Σελίν Ντιόν επανέρχεται στις 25 ιουνίου με το ντοκιμαντέρ I am : Celin dion , ρίχνοντας  φως στην σκληρή μάχη με την ασθένειά της, το σύνδρομο του καθηλωμένου ανθρώπου.

Ως κεραυνός εν αιθρία ήρθε τον Ιανουάριο του 2022 η ανακοίνωση πως ακυρώνονται οι συναυλίες της σε Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες εξαιτίας σοβαρών και δυνατών μυϊκών σπασμών, ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους βρήκε το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά στους θαυμαστές της για την σπάνια ασθένεια .

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του ΕΡΤNEWS

Εφ’ όλης της ύλης ήταν η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Ντέιβιντ Κάμερον στους ξένους ανταποκριτές στο Λονδίνο. Ο  Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών έδωσε απαντήσεις, που αφορούν στις επικείμενες κοινοβουλευτικές εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο και την εξωτερική πολιτική της χώρας του. Ακόμη, ρωτήθηκε τη θέση της κυβέρνησης Σούνακ για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει εξηγήσεις για την απόφαση των Βρετανών να αποχωρήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα που ο ίδιος κήρυξε το 2016 ως Πρωθυπουργός της χώρας. Το θέμα, που θα δούμε, επιμελήθηκε η ανταποκρίτριά μας Ευδοξία Λυμπέρη

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο