23.7 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 17:48
ESPA
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΈνθετο Παιδεία: «Διάβασε τα σημάδια» – Το βίντεο φοιτητριών του ΑΠΘ για...

Ένθετο Παιδεία: «Διάβασε τα σημάδια» – Το βίντεο φοιτητριών του ΑΠΘ για τη βία κατά των γυναικών

Στο ένθετο για την Παιδεία του ΕΡΤNEWS γνωρίζουμε δυο φοιτήτριες οι οποίες σπουδάζουν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα  Κινηματογράφου. Η Υβόννη Φρεζή και η Θεοδώρα Παγιαννίδου δημιούργησαν ένα βίντεο με θέμα την έμφυλη βία. To βίντεο προβλήθηκε στο συνέδριο των Ελληνίδων Σοροπτιμιστριών και έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού, των θυμάτων αλλά και των θυτών.

Δείτε ακόμα στο ένθετο ΠΑΙΔΕΙΑ του ΕΡΤNEWS:

Ξενάγηση στο Μουσείο Επιστημών & Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Ξεναγούμαστε στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας. Ένα μουσείο σύγχρονο, διαδραστικό και δημιουργικό. Βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας και φιλοξενεί εκθέματα σπάνια και πολύτιμα όπως τηλέγραφοι, φαξ,  γραμμόφωνα, τους πρώτους υπολογιστές της δεκαετίας του 1950, ασπρόμαυρες τηλεοράσεις, αλλά και το εντυπωσιακό τηλεφωνικό κέντρο που αγοράστηκε τη δεκαετία του ‘70, με δυνατότητα κάλυψης 10.000 συνδέσεων. 

«Οι ποδηλάτες της φωτιάς» 

Μαθητές του Γυμνασίου Σουφλίου γύρισαν ένα ντοκιμαντέρ για την καταστροφική πυρκαγιά του 2023 και τις επιπτώσεις στην περιοχή τους. Με τα ποδήλατά τους βγήκαν στη φύση και πήραν συνεντεύξεις από κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους και υλοτόμους. 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΕΛΙΝΑ ΚΟΛΥΒΑ

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο