21.2 C
Almyros
6 Οκτωβρίου 2024 00:41
ESPA
ΑρχικήLIFE"Έπεσαν να μας φάνε που τον καλέσαμε...

“Έπεσαν να μας φάνε που τον καλέσαμε…

Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου στην “Super Κατερίνα” απάντησε στα σχόλια που άκουσαν η ίδια και οι συνεργάτες της για την φιλοξενία, στην εκπομπή, του πατέρα Στυλιανού Καρπαθίου, με αφορμή τη συζήτηση για το νομοσχέδιο περί υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας εξέφρασε την αντίθεσή του στο πολυσυζητημένο νομοθέτημα, που αναμένεται να τεθεί σύντομα προς ψήφιση στο κοινοβούλιο, επικαλούμενος μάλιστα και ψυχιατρικές γνωματεύσεις ενάντια στο φαινόμενο της ομοφυλοφιλίας.

 

Δείτε επίσης: Ιερέας αποκάλεσε τον Γιάννη Πουλόπουλο διαστροφικό στον αέρα της “Super Κατερίνα”

 

Η τοποθέτησή του αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Πουλόπουλου.

 

“Έπεσαν να μας φάνε”

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε τοποθετήθηκε λέγοντας:

“Να να πω κάτι σε αυτό το σημείο. Υπάρχει ο αρχιεπίσκοπος της Κρήτης που έβγαλε έναν πάρα πολύ γλυκό λόγο και, επειδή είπατε για την εκπομπή, έπεσαν να μας φάνε για ποιον λόγο φιλοξενήσαμε τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου. Θέλω να πω ότι εδώ φιλοξενούμε τους πάντες και ταυτόχρονα, επειδή πάρα πολύς κόσμος πηγαίνει στην εκκλησία, καλό θα είναι να ακούσουν αυτές τις ρητορικές μίσους κάποιοι σεβασμιότατοι και να καταλάβουν ότι η κοινωνία έχει προχωρήσει”.

“Το θέμα, κυρία Καινούργιου, είναι ότι η ρητορική μίσους υπάρχει ακόμα και μέσα στα κείμενά τους και αυτά που υπερασπίζονται” παρατήρησε από την πλευρά του ο Πέτρος Τατσόπουλος, που βρισκόταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής.

 

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο