17.2 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 01:24
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΕπιδείξεις με μηχανές enduro και παράλληλες εκδηλώσεις στο Mamali Festival στη Βερδικούσια

Επιδείξεις με μηχανές enduro και παράλληλες εκδηλώσεις στο Mamali Festival στη Βερδικούσια

Η Λέσχη Mountain Enduro Camp διοργανώνει το Mamali Festival, το οποίο πραγματοποιείται στη Μαμαλή Βερδικούσιας Λάρισας αυτό το τριήμερο. Ένα φεστιβάλ με πολλές και ποικίλες δραστηριότητες, προσφέρει σε υψόμετρο 1400 μέτρων μια ξεχωριστή εμπειρία. Ένα κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην κορυφή Μαμαλή, σε ένα από τα ομορφότερα δάση οξιάς.

Οι δημοφιλείς δραστηριότητες του Mamali Festival έχουν ως επίκεντρο την οδήγηση μηχανών endure. Mamali Enduro (εντουροβόλτα), πίστα motocross, πεζοπορία και διαδρομή mountain bike στο πυκνό δάσος οξιάς της Μαμαλής αλλά και πολλές παράλληλες δραστηριότητες όπως yoga, ηχοθεραπεία, δραστηριότητες για παιδιά, σεμινάρια, εκθέσεις, εμπλουτίζουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Επίσης, οι εκδηλώσεις πλαισιώνονται και από συναυλίες με καλλιτέχνες όπως οι Ορφέας Περίδης με Σουσάνα Τρυφιάτη, Χειμερινοί Κολυμβητές, Βουκολική Διαταραχή, The Speakeasies’ Swing Band!, Evita & The Val Boys, Κυριάκος Sol & Το Καλύβι. Σήμερα, το μουσικό γλέντι γίνεται μεσημεριανό με τους Βλάμηδες κάτω από τις οξιές.

Ρεπορτάζ: Μάνια Γκουσιάρη

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο