25.6 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 11:15
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕπικίνδυνη έξοδος για τον Άρη στο Μαυροβούνιο

Επικίνδυνη έξοδος για τον Άρη στο Μαυροβούνιο

 

Οι Θεσσαλονικείς ταξίδεψαν στην Ποντγκόριτσα, εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με την Μπουντούτσνοστ (20:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Στην 6η θέση του δευτέρου ομίλου με ρεκόρ 2-3, η ομάδα του Καστρίτη ηττήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με 61-59 από την Κλουζ στο “Αλεξάνδρειο”, ενώ προερχόταν από δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Τουρκ Τέλεκομ (68-66) και Σλατσκ Βρότσλαβ (80-63).

Στα αγωνιστικά, ούτε απόψε θα αγωνιστούν οι τραυματίες Σλαφτσάκης και Μπλούμπεργκς, οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, ενώ από την άλλη, ο Τολιόπουλος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

«Η Μπουντούτσνοστ είναι μία πολύ αθλητική και έμπειρη ομάδα, με βάθος και πολλή ποιότητα στο ρόστερ της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το φίζικαλ παιχνίδι της και να προσέξουμε πολύ το σκοράρισμά της στο τρανζίσιον, αλλά και την ικανότητά της στο επιθετικό ριμπάουντ», δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Όσο για την Μπούντουτσνοστ, έχει το ίδιο ρεκόρ με τον Άρη (2-3), ωστόσο έχει πανηγυρίσει μόνο μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, σε Eurocup και Αδριατική Λίγκα. Για την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 78-73 στη Γαλλία και την έδρα της Μπουρζ, ενώ την περασμένη Κυριακή (5/11) το πάλεψε, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 95-86 στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία), Τζόζεφ Μπισάν (Γαλλία) και Μαξίμ Μπουμπέρ (Γαλλία).//Κ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο