24.1 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 13:31
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΈρχεται το 7ο Ταράτσα Film Festival

Έρχεται το 7ο Ταράτσα Film Festival

Για 7η συνεχόμενη χρονιά οι Λαρισαίοι ανεβαίνουν στις ταράτσες. Αφορμή για αυτό είναι το Taratsa Film Festival Λάρισας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας που θα προσφέρουν και φέτος μια διαφορετική νότα στα ζεστά βράδια του Ιουλίου.

Στις 27-30 Ιουλίου 2023 στις ταράτσες του Γαλλικού ινστιτούτου, Κλίμαξ, Upper και Καφενείο η Γη θα προβληθούν βραβευμένες ταινίες από το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, μια μεγάλου μήκους ταινία παρουσία του δημιουργού της (θα ανακοινωθεί σύντομα )παράλληλες δράσεις, συζητήσεις και διαγωνισμούς.

Αν αναλογιστούμε ότι το 6ο Taratsa Film Festival Λάρισας αριθμούσε 5 sold out ταράτσες στην πόλη της Λάρισας και πολλές ακόμα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, προβολές βραβευμένων ταινιών από το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, την πανθεσσαλική πρώτη προβολή της ταινίας του Γιώργου Γούση «Μαγνητικά Πεδία» με την παρουσία του ίδιου στην ταράτσα του Καφενείου η Γη να σχολιάζει την ταινία του .. τότε στην  7η χρονιά του Taratsa Film Festival Λάρισας ο πήχης έχει ανέβει αρκετά ψηλά. Οργάνωση taratsa film festival larisas και Περιφέρεια Θεσσαλίας με την υποστηριξη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο