27.4 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 17:25
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕρμόσο στην Εισαγγελέα: «Το φιλί δεν ήταν συναινετικό, δεν με σεβάστηκαν»

Ερμόσο στην Εισαγγελέα: «Το φιλί δεν ήταν συναινετικό, δεν με σεβάστηκαν»

 

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, βρέθηκε ενώπιον της εισαγγελέα του Εθνικού Δικαστηρίου, Μάρτα Ντουράντεθ και αναφέρθηκε για το πως ένιωσε μετά το φιλί του Ρουμπιάλες κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων στο Μουντιάλ.

Η Mediaset δημοσίευσε τις δήλωση της Τζένι Ερμόσο ενώπιον της Εισαγγελίας μετά το μη συναινετικό φιλί που της έδωσε ο Λουίς Ρουμπιάλες μετά τον τελικό του Μουντιάλ. Η Ισπανίδα ποδοσφαιρίστρια, συνέχισε να δηλώνει πως σε καμία στιγμή δεν θέλησε το φιλί που της έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, καταθέτοντας πως από την πρώτη στιγμή “πάγωσε” και αμέσως το ανέφερε στις συμπαίκτριές της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Εκείνη τη στιγμή δεν είχα χρόνο να αντιδράσω. Δεν μου αξίζει να το έχω ζήσει όλο αυτό. Ήταν πολύ δύσκολο να μην να μπορέσω να φύγω από το σπίτι. Έπρεπε να φύγω από τη Μαδρίτη για να μην έχω αυτή την πίεση. Γιατί πρέπει να κλαίω σε ένα δωμάτιο όταν δεν έχω κάνει τίποτα;

Αμαύρωσαν την εικόνα μου, ένιωσα ότι κανείς δεν με προστάτευε. Μου ζητούσαν να τους προστατεύσω, να τους βοηθήσω, αλλά σε καμία στιγμή δεν ένιωσα ότι κάποιος με προστάτευε.

Ήμουν σε σοκ. Ένα ιστορικό γεγονός που μας κόστισε τη ζωή μας για να το πετύχουμε. Σε καμία στιγμή δεν περίμενα να συμβεί αυτό. Από αδρεναλίνη τον αγκάλιασα, ήταν ένα αξιόπιστο άτομο και κανείς δεν θα περίμενε όσο αυθόρμητο κι αν ήταν.

Δεν το περίμενα καν. Πώς να το περίμενα σε εκείνη τη σκηνή, σε έναν τελικό Μουντιάλ… Υπάρχει πολλή συγκίνηση και χαρά, αλλά εγώ δεν τον έψαξα καν εκείνη τη στιγμή ούτε ξέρω τίποτα για το γιατί έγινε αυτή η πράξη. Είδα τον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή και όταν κατέβηκα το ανέφερα στις συμπαίκτριες μου».

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο