23.2 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 21:24
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ“Έσωσε” τον βαθμό η Μπαρτσελόνα

“Έσωσε” τον βαθμό η Μπαρτσελόνα

 

Οι “μπλαουγκράνα” τα βρήκαν… σκούρα κόντρα στη Γρανάδα, η οποία ήταν μπροστά στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Όμως με γκολ στο 86′, “έκλεψαν” τον βαθμό και κρατήθηκαν στο -3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναμέτρηση για… γερά νευρά πραγματοποιήθηκε στη Γρανάδα. Οι Ανδαλουσιανοί, ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως η Μπαρτσελόνα βρήκε το πολυπόθητο τέρμα στην εκπνοή και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο αγώνας: 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την Μπαρτσελόνα η οποία δέχθηκε γκολ μόλις στο 1ο λεπτό. Ο Σαραγόσα σκόραρε και άνοιξε το σκορ, βάζοντας την ομάδα του θέση οδηγού. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να απαντήσει, με τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος δεν κατάφερε να ανησυχήσει σημαντικά την αντίπαλη άμυνα. Στο 29ο λεπτό, η Γρανάδα σόκαρε ξανά τους “μπλαουγκράνα”. Ο Ισπανός επιθετικός βρήκε ξανά δίχτυα, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έβαλε ακόμη πιο δύσκολα στην Μπαρτσελόνα. Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με τον Γιαμάλ να σκοράρει στο 45+1 και να βάλει ξανά τους Καταλανούς στο παιχνίδι.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και από νωρίς προσπάθησε να φέρει την απόλυτη ισορροπία στην αναμέτρηση. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 69ο λεπτό με τον Φεράν Τόρες όμως η προσπάθειά του κόπηκε από τον Φερέιρα. Στη συνέχεια, ο Αραούχο έχασε τεράστια ευκαιρία για γκολ, βρέθηκε μέσα στην περιοχή, δοκίμασε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 86ο λεπτό, οι προσπάθειες των “μπλαουγκράνα” απέδωσαν καρπούς, με τον Σέρχι Ρομπέρτο τελικά να γράφει το 2-2. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν δυνατά και μάλιστα στο 90+4 κατάφεραν να σκοράρουν για το 3-2. Όμως μετά από εξέταση του VAR, το τέρμα ακυρώθηκε, καθώς ο Ζοάο Φέλιξ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής στη La Liga:

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλμερία 3-0

Σάββατο 7 Οκτωβρίου

Κάντιθ – Χιρόνα 0-1
Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα 4-0
Μαγιόρκα – Βαλένθια 1-1
Σεβίλλη – Ράγιο Βαγιεκάνο 2-2

Κυριακή 8 Οκτωβρίου

Βιγιαρεάλ – Λας Πάλμας 1-2
 Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-1
19:30 Αλαβές – Μπέτις 1-1
19:30 Θέλτα – Χετάφε 2-2
Γρανάδα – Μπαρτσελόνα 2-2

Δείτε τη βαθμολογία της La Liga, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Μ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο