17.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 05:31
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕστιατόριο Μέσι: Απόλαυσε “Χρυσή Μπάλα” με 24 ευρώ!

Εστιατόριο Μέσι: Απόλαυσε “Χρυσή Μπάλα” με 24 ευρώ!

 

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ άνοιξε εστιατόριο, το οποίο ονομάζεται “Hincha” και βρίσκεται στο ξενοδοχείο “Mim” στην Ανδόρα, έχοντας και μία ιδιαίτερη πολυτέλεια προς την εξυπηρέτηση των πελατών.

Ο Λιονέλ Μέσι δημιούργησε το δικό του εστιατόριο, που ονομάζεται “Hincha” και βρίσκεται στην Ανδόρα. Σεφ είναι ο Nandu Jubany και αποτελεί τον υπεύθυνο για την δημιουργία των αγαπημένων πιάτων του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ακολούθησε τα βήματα άλλων ποδοσφαιριστών, όπως Ράφα Ναδάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μάρκος Ασένσιο κ.ο.κ, δημιουργώντας το δικό του εστιατόριο στο ξενοδοχείο με όνομα “MiM Andorra”.

Πρόκειται για εστιατόριο που βρίσκεται στον πρώτο όροφο και στο οποίο προσφέρουν τα αγαπημένα πιάτα του Λιονέλ Μέσι και της πατρίδας του, της Αργεντινής. Ο κατάλογος περιλαμβάνει ποικίλα πιάτα με ιδιαίτερες γεύσεις, ενώ στα επιδόρπια μπορεί κανείς να βρει μία “Χρυσή Μπάλα”. Πρόκειται για ένα γλυκό αντίγραφο του τροπαίου που ο Μέσι έχει κατακτήσει επτά φορές στην καριέρα του και κοστίζει 24 ευρώ.//Τ.

 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο