20.7 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 21:25
ESPA
ΑρχικήΑΛΜΥΡΟΣΕτήσια Εμποροπανήγυρη Αλμυρού: Οργασμός εργασιών για το παζάρι

Ετήσια Εμποροπανήγυρη Αλμυρού: Οργασμός εργασιών για το παζάρι

Στις 23 Αυγούστου θα ανοίξει τις πύλες του, στο 90% οι συμμετοχές επαγγελματιών

 

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για τη διοργάνωση της γνωστής εμποροπανήγυρης του Αλμυρού. Το παζάρι θα ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024 και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του Δήμου Αλμυρού που γνωρίζει μεγάλη αναγνώριση στον Βόλο, τη Μαγνησία, τη Θεσσαλία ολόκληρη.

Η διοργάνωση αποφέρει σημαντικά κέρδη στον Δήμο. Ενισχύει τα οικονομικά του με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αφού κάθε χρόνο αποκομίζει πάνω από 200.00 ευρώ, όμως το κυριότερο είναι ότι διαφημίζει την περιοχή σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθιστώντας τη πόλο έλξης τουριστών.

Αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συμμετοχές φθάνουν στο 90%, προκαλώντας μεγάλη ικανοποίηση και αισιοδοξία για τη φετινή διοργάνωση, η οποία συμπίπτει με τους δύσκολους καιρούς της ακρίβειας και σειρά δυσχερειών για την αγορά.

Μάλιστα, εκδηλώνουν ενδιαφέρον έμποροι απ’ όλη την Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη, γεγονός που επιβεβαιώνει τη μεγάλη αναγνώριση που γνωρίζει το παζάρι του Αλμυρού.

Ο Δήμος Αλμυρού έχει προχωρήσει όλους τους διαγωνισμούς για την εγκατάσταση της εμποροπανήγυρης και αυτή τη στιγμή διεξάγονται εργασίες για τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, τις παράγκες, το Λούνα Παρκ.

Ο σχεδιασμός προβλέπει ότι οι εγκαταστάσεις θα είναι πλήρως έτοιμες για να λειτουργήσουν στις 18 Αυγούστου, ενώ η πρόβα λειτουργίας θα γίνει στις 22 Αυγούστου για τη γνωστή διοργάνωση που πραγματοποιείται επί σειρά ετών στο Αλμυρό και αποτελεί θεσμό.

Για την επιτυχή πραγματοποίηση της εμποροπανήγυρης η δημοτική αρχή Αλμυρού θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα σειρά συναντήσεων με τους τοπικούς φορείς για τη λήψη των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας. Η δημοτική αρχή θα συναντηθεί διαδοχικά με αξιωματικούς της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής με απώτερο στόχο τον καλύτερο δυνατό συντονισμό. Ζητούμενο είναι ο συντονισμός των φορέων και η λήψη όλων ανεξαιρέτως των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας για τη διοργάνωση, που προβάλλει τόσο την περιοχή.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Πηγή: Ταχυδρόμος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο