18.1 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 01:15
ESPA
ΑρχικήΑΛΜΥΡΟΣΕτοιμάζει την ομάδα του ο Δημ. Eσερίδης

Ετοιμάζει την ομάδα του ο Δημ. Eσερίδης

Ορκίζεται δήμαρχος Αλμυρού στις 17 Δεκεμβρίου – Οι προτεραιότητές του και τα προβλήματα SOS

Ο Δημήτρης Εσερίδης ήταν ο μεγάλος νικητής των εκλογών στο Δήμο Αλμυρού λαμβάνοντας ποσοστό 50,94%, ενώ ο Ευάγγελος Χατζηκυριάκος έλαβε ποσοστό 49,06% στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου. Ο κ. Εσερίδης από 1η Ιανουαρίου επιστρέφει σε γνωστά «λημέρια», καθώς διατέλεσε δήμαρχος Αλμυρού μετά την εκλογή του τον Σεπτέμβριο του 2014 έως τον Μάϊο του 2019.

Μεταξύ συγχαρητηρίων και ευχών που ακόμη συνεχίζονται, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος πραγματοποιεί καθημερινά συναντήσεις με συνεργάτες του, εκλεγμένους και μη, ενώ καθημερινή είναι η παρουσία του στο δημαρχείο, όπου ενημερώνονται για τα θέματα του δήμου και τις εκκρεμότητες που έχει να αντιμετωπίσει από τη νέα χρονιά, μόλις αναλάβει τα ηνία του δήμου.

Η ορκωμοσία του νέου δημάρχου και όλου του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης.

Στην πρώτη του δημόσια ομιλία ως δήμαρχος πλέον ο κ. Εσερίδης αναμένεται να περιγράψει σε αδρές γραμμές τις πρώτες προτεραιότητες του συνδυασμού «Αλμυρός- Ευθύνη και Δημιουργία», καθώς επίσης και τα πρόσωπα που θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης.

Στόχος του να συγκροτήσει ένα λειτουργικό διοικητικό σχήμα, αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει και να οργανώσει τον ουσιαστικό σχεδιασμό του με γνώμονα και τις προεκλογικές δεσμεύσεις του συνδυασμού του.

Η συγκρότηση του νέου διοικητικού σχήματος θα αποπνέει «ανανέωση» και σίγουρα το επόμενο διάστημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον σε επίπεδο ονοματολογίας και θέσεων τόσο για τους αντιδημάρχους όσο και για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και την προεδρία στη ΔΕΑ Αλμυρού.

Ανάμεσα στις προτεραιότητες του νέου δημάρχου, είναι η βελτίωση της καθημερινότητας στην οποία έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Επιθυμία του, σύμφωνα με συνεργάτες του, είναι να φανεί η διαφορά από τους πρώτους μήνες, τόσο στη διαχείριση των απλών και καθημερινών ζητημάτων, όσο και στη διεκδίκηση μεγαλύτερων προοπτικών για τον τόπο. Ταυτόχρονα, επιθυμεί να φανεί η αλλαγή της συνολικής φιλοσοφίας στη διοίκηση, ενώ σε πρώτη προτεραιότητα θα τεθούν οι διεκδικήσεις για μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα, παρεμβάσεις υποδομής στον τομέα των υγρών αποβλήτων κ.α..

Πηγή:Ταχυδρόμος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο