22.1 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 11:20
ESPA
ΑρχικήΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣΈτοιμο να ανοίξει το παζάρι στο Βελεστίνο χωρίς όμως τα παιχνίδια του...

Έτοιμο να ανοίξει το παζάρι στο Βελεστίνο χωρίς όμως τα παιχνίδια του λούνα-παρκ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ (ΠΑΖΑΡΙ) ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

 

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 ξεκινά η καθιερωμένη εμποροπανήγυρη του Βελεστίνου, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 12 Σεπτεμβρίου σε οργανωμένο χώρο δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου και παραπλεύρως του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Το ενδιαφέρον του κόσμου κάθε χρόνο είναι μεγάλο.

 

Το παζάρι θα λειτουργεί, όπως και κάθε χρόνο από τις 6 το απόγευμα ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εμποροπανήγυρη μετρά πολλά χρόνια ιστορίας, και συγκεκριμένα δημιουργήθηκε το 1881 με την απελευθέρωση της Θεσσαλίας από τους Τούρκους, ενώ το Μάρτιο του 1855 καθιερώθηκε με Βασιλικό Διάταγμα.

 

Το παζάρι του Βελεστίνου αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης και του πολιτισμού της περιοχής. Οι επισκέπτες θα συναντήσουν άριστη φιλοξενία και εξυπηρέτηση κάνοντας περιήγηση στις «παράγκες» με τα κάθε είδους εμπορεύματα και απολαμβάνοντας παραδοσιακά εδέσματα

 

ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

 

Ενημερώνουμε ότι μέχρι σήμερα Παρασκευή 06.09.2024 δεν κατατέθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ρήγα Φεραίου σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο για την λειτουργία του ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ στο παζάρι του Βελεστίνου, τα απαραίτητα δικαιολογητικά – πιστοποιήσεις ασφάλειας και επάρκειας των εν λόγω μηχανημάτων.

Για το συγκεκριμένο θέμα υπήρξε διεξοδική συζήτηση με όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου την Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου και εφόσον δεν πληρούταν οι προϋποθέσεις, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ασφάλεια των παιδιών και γενικότερα των συμπολιτών μας, δεν θα λειτουργήσει το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ στην φετινή εμποροπανήγυρη.

 

 

         

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο