18.3 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 23:28
ESPA
ΑρχικήLIFEEurovision 2024: Στην κορυφή η Κροατία

Eurovision 2024: Στην κορυφή η Κροατία

Η Μαρίνα Σάττι πραγματοποίησε χθες, Μεγάλη Εβδομάδα, την δεύτερη πρόβα της στην σκηνή της Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η ελληνική συμμετοχή έδωσε τον καλύτερό της εαυτό λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) και λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν στιγμιότυπα από την εμφάνιση τους.

Την ίδια ώρα την πρώτη τους πρόβα πραγματοποίησαν το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης και οι Big5 (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία), καθώς και η περσινή νικήτρια, Σουηδία.

Το πρόγραμμα των ξεχωριστών ανά χώρα προβών ολοκληρώνεται την Μεγάλη Παρασκευή και το ΜΕγάλο Σάββατο, ενώ την Κυριακή οι 37 καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν.

Το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα ξεκινούν οι Dress Rehearsals του Α’ Ημιτελικού στις 15:45 και στις 21:00 (CET).

Το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα στις 15:00 (CET) θα πραγματοποιηθεί η τρίτη και τελευταία Dress Rehearsal, η οποία και θα μαγνητοσκοπηθεί ως back-up για ενδεχόμενο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της Eurovision 2024.

Το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθηθεί και για τις χώρες του Β’ Ημιτελικού την επόμενη Τετάρτη και Πέμπτη.

 

Πως διαμορφώνονται τα στοιχήματα μετά τις χθεσινές πρόβες

Λίγες μόλις ώρες μετά τη δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι με το «Ζάρι» και καθώς όλες οι χώρες περνούν από την εντυπωσιακή σκηνή του Μάλμε, οι αποδόσεις στα γραφεία στοιχημάτων παίρνουν φωτιά.

Η Ελλάδα, που τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε μέχρι την 7η θέση, υποχώρησε από την 8η στην 9η θέση, με την Ιρλανδία να συνεχίζει το εντυπωσιακό της πλασάρισμα ολοένα ψηλότερα.

Ωστόσο, εντυπωσιακή ήταν η επάνοδος της Κροατίας στην πρώτη θέση των στοιχημάτων μετά από κάποιες εβδομάδες και το μέχρι πρότινος φαβορί της φετινής Eurovision, Ελβετία, να περνά στη δεύτερη θέση.

Η λαμπερή πρόβα της Ουκρανίας την ανέβασε από την 5η στην 3η θέση των προγνωστικών, με την Ιταλία να ακολουθεί τέταρτη και την Ολλανδία να υποχωρεί σημαντικά στην 5η θέση.

Ανάκαμψη στη 10η θέση σημείωσε το Ηνωμένο Βασίλειο μετά την πρώτη πρόβα του Olly Alexander, που είχε κατρακυλήσει στη 15η θέση, ενώ η Κύπρος με τη Silia Kapsis παραμένει στην 23η θέση των στοιχημάτων για τη Eurovision.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο