19.2 C
Almyros
7 Οκτωβρίου 2024 02:20
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΈβγαλε μέρος της προπόνησης ο Μιλουτίνοφ | Παραμένουν εκτός Σίκμα-ΜακΚίσικ

Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Μιλουτίνοφ | Παραμένουν εκτός Σίκμα-ΜακΚίσικ

 

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπασκόνια (09/11, 19:15, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) για την 7η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον ψηλό των ”ερυθρόλευκων” να ολοκληρώνει σημαντικό κομμάτι της σημερινής προπόνησης.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο, αυτός ήταν και ο λόγος που απουσίασε από τον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής (5/11, 77-63) απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ είχε αναγκαστεί να αγωνιστεί με φαρμακευτική αγωγή στην αναμέτρηση με την Φενερμπαχτσέ (2/11, 79-77) στην Τουρκία.

Ωστόσο, όπως έδειξε και στην σημερινή προπόνηση της ομάδας, ο Σέρβος σέντερ ανεβάζει ρυθμούς σιγά-σιγά ενόψει Μπασκόνια, βγάζοντας μεγάλο μέρος του προγράμματος, γεγονός που σημαίνει ότι στην αυριανή (8/11) προπόνηση των ”ερυθρόλευκων” ο Μιλουτινόφ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μπει στο παρκέ με 100% αγωνιστικούς ρυθμούς.

Εκτός δράσης παραμένουν οι Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον πρώτο να έχει ξεκινήσει χαλαρή άσκηση (τρέξιμο), ενώ ο δεύτερος συνεχίζει τις θεραπείες και την αποκατάσταση με σκοπό να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο τέλος του μήνα. //ΜΛ.

 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο