14.6 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 09:29
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΦαραντούρης από Βόλο: Αφήνουμε πίσω την εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ – Δείτε εικόνες

Φαραντούρης από Βόλο: Αφήνουμε πίσω την εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ – Δείτε εικόνες

«Είμαστε εδώ για το κοινό καλό, σε αντίθεση με τη ΝΔ που πριμοδοτεί μία χούφτα επιχειρηματιών» είπε μεταξύ άλλων o καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και Δικαίου της Ενέργειας και σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νίκος Φαραντούρης, κεντρικός ομιλητής σε κομματική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας στον Βόλο το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο κ. Φαραντούρης τόνισε ότι “ο έτερος πόλος του πολιτικού μας συστήματος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να διαδραματίσει σοβαρό κοινοβουλευτικό ρόλο που έχει αναλάβει. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μία μακρόσυρτη πορεία των τελευταίων μηνών, αλλά αφήνουμε πίσω την εσωστρέφεια και τα μηνύματα θα είναι ελπιδοφόρα”.

Στην ομιλία του κινήθηκε στο κομμάτι της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης.

«Είμαστε εδώ για να προτείνουμε την βελτίωση της ζωής των πολιτών, παρά για το συλλογικό καλό σε αντίθεση με την ατομική ευημερία μίας χούφτας επιχειρηματιών που το αθηναϊκό κράτος και η κυβέρνηση της ΝΔ πριμοδοτεί συστηματικά εδώ και τέσσερα χρόνια. Αυτά είναι τα φαινόμενα της αισχροκέρδειας, τα φαινόμενα των ανατιμήσεων, της εγκατάλειψης της περιφέρειας, της απαξίωσης του γεωργικού και του κτηνοτροφικού κόσμου μας. Η ακρίβεια συνεχίζει να κατατρώει σαν σαράκι τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, οι αγρότες είναι στους δρόμους διότι υπάρχει ελλιπέστατη ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού να διαχειριστεί τα στοιχειώδη που υποσχέθηκε από τον Σεπτέμβριο, αγροτικές αποζημιώσεις οι οποίες παραπέμπονται σε καλένδες και βεβαίως δεν έχει γίνει ούτε ένα βήμα για την αποκατάσταση των ζημιών και την αποζημίωση των πληγέντων μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Φθινοπώρου» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο