20.1 C
Almyros
27 Σεπτεμβρίου 2024 01:26
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΦρίκη στον Βόλο – Κακοποίησαν και σκότωσαν τη μικρή Μπέλλα λίγες μέρες...

Φρίκη στον Βόλο – Κακοποίησαν και σκότωσαν τη μικρή Μπέλλα λίγες μέρες πριν υιοθετηθεί

 Μετά την κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχωβα που προκάλεσε σοκ στην Ελλάδα, άλλο ένα περιστατικό δολοφονίας ζώου έρχεται στο φως, αυτή τη φορά από τον Βόλο.
Ειδικοτερα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, μια γυναίκα μετέβη στην περιοχή Πευκάκια προκειμένου να φροντίσει τα αδέσποτα ζώα που βρίσκουν καταφύγιο εκεί.

Ένας κτηνοτρόφος την ενημέρωσε ότι ένα από τα σκυλιά ήταν πνιγμένο. Πράγματι, η γυναίκα ήρθε μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα. Η νεαρή σκυλίτσα με το όνομα Μπέλλα, λίγες ημέρες πριν αποκτήσει το δικό της σπίτι, αφού είχε βρεθεί οικογένεια, κείτονταν δολοφονημένη σε χωράφι.

Πρόκειται για μια σκυλίτσα ενός μόλις έτους, η οποία ήταν πυροβολημένη σε όλο της το σώμα. Παράλληλα δίπλα της βρέθηκε ένα σχοινί που φέρεται να άφησε ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Η σοκαρισμένη γυναίκα επικοινώνησε με τον Κτηνιατρικό σύλλογο Μαγνησίας και την Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνα για να εντοπίσει τον δράστη. Υπάλληλοι του Δήμου Βόλου μεταφέραν το άτυχο ζώο για νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η πρώτη εικόνα δείχνει ότι η νεαρή σκυλίτσα ήταν γεμάτη με σκάγια από πουλιά.

Σύμφωνα με πληροφοριες είχε βρεθεί οικογένεια για εκείνη στην Αθήνα, αλλά οι άνθρωποι που τη φρόντιζαν σκέφτηκαν να περιμένουν λίγες ημέρες για να μπορέσουν πιο εύκολα να την προσεγγίσουν και να την πιάσουν και να τη μεταφέρουν έπειτα στο νέο της σπίτι.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο