12.8 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 09:15
ESPA
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΓ. Τσίπρας στην ΕΡΤ: «Το μαξιλάρι ήταν αναγκαίο για να γίνει ρύθμιση...

Γ. Τσίπρας στην ΕΡΤ: «Το μαξιλάρι ήταν αναγκαίο για να γίνει ρύθμιση του χρέους» – «Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει χώρος για όλους»

Ο Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην ΕΡΤ και στον Γιώργο Κουβαρά, μετά τις αντιδράσεις για το «μαξιλάρι» των 37 δισ. και το δείπνο Τσίπρα – Σακελλαρίδη.

Σχολιάζοντα αν ήταν καλή ή κακή απόφαση τελικά το «μαξιλάρι», μετά τις αναφορές του κ. Κασσελάκη, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «το μαξιλάρι ήταν αναγκαίο για να γίνει ρύθμιση του χρέους» και πως «αφήσαμε γεμάτα ταμεία».

Πρόσθεσε πως δεν είναι λαθος ο κ. Κασσελακης. «Χρειαζόταν προφανώς ένα μαξιλάρι. Για το ύψος γίνεται η συζήτηση», είπε.

Όσο για το αν η δήλωση Κασσελάκη στρέφεται κατά του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Τσίπρας απάντησε: «Όχι σε καμία περίπτωση. Ο Αλ. Τσίπρας έχει ζητήσει συγγνώμη για πολιτικές που έπληξαν την Μεσαία τάξη».

Για το αν είναι δρομολογημένο να φύγει η κ. Αχτσιόγλου και η ομάδα της, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως στον ΣΥΡΙΖΑ «υπάρχει χώρος για όλους».

Σχετικά με το τι σημαίνει η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο κ. Τσίπρας είπε πως δίνεται μεγάλη βαρύτητα στο θέμα από τα Μέσα και πως δεν γνωρίζει τι συζήτησαν.

«Το Συνέδριο θα γίνει κανονικά γαι να δούμε την ενότητά μας», πρόσθεσε επίσης ο κ. Τσίπρας και ισχυρίστηκε πως τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα αέβουν στις δημοσκοπήσεις.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο