17.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 05:28
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΓερμανία (31η αγωνιστική): “Μάχες” σε όλα τα μέτωπα!

Γερμανία (31η αγωνιστική): “Μάχες” σε όλα τα μέτωπα!

 

Σημαντική αγωνιστική στο γερμανικό πρωτάθλημα, με έξι σημαντικές αναμετρήσεις. Επικίνδυνη έξοδος για την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Βέρντερ. “Τελικός” το Χέρτα – Στουτγκάρδη!

Σπουδαίες και κομβικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος. Στις 16:30 η Άουγκσμπουργκ αντιμετωπίζει την Ουνιόν Βερολίνου, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη, η ομάδα από το Βερολίνο είναι στο πλην 6 από την κορυφή και στον 8 από την 6η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Την ίδια ώρα, η Γκλάντμπαχ αντιμετωπίζει την Μπόχουμ. Οι φιλοξενούμενοι καίγονται για βαθμούς, αφού βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 28 βαθμούς.

Μάχη για την έξοδο στους ομίλους του Champions League θα δώσουν Φράιμπουργκ και Λειψία. Οι δύο ομάδες έχουν απόσταση δύο βαθμών, με τους γηπεδούχους να έχουν 56 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους 54. Τελικός υπάρχει και στο Βερολίνο, εκεί όπου η Χέρτα αντιμετωπίζει την Στουτγκάρδη. Ματς ζωής ή θανάτου για την ουραγό Χέρτα, ενώ η ομάδα του Μαυροπάνου με νίκη παίρνει σπουδαία βαθμολογική ανάσα.

Στην Φρανκφούρτη, η Άιντραχτ αντιμετωπίζει την Χόφενχαϊμ, με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι κυρίως για τους φιλοξενούμενους, που θέλουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Τέλος, στις 19:30, η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου φιλοξενείται από την Βέρντερ στη Βρέμη. Η ομάδα του Τούχελ, βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την Μπορούσια, η οποία αγωνίζεται αύριο. Οι Βαυαροί έχουν σημαντικές απουσίες αφού στα… πίτς βρίσκονται οι Αλφόνσο Ντέιβις, Νταγιό Ουπαμεκανό, Λούκας Ερναντέζ, Λεόν Γκορέτσκα, Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ και Γιόσιπ Στάνισιτς.//

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής στην Bundesliga:

Παρασκευή 5 Μαΐου 

Μάιντζ – Σάλκε 2:3
Λεβερκούζεν – Κολωνία 1:2

Σάββατο 6 Μαΐου

16:30 Άουγκσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου
16:30 Γκλάντμπαχ – Μπόχουμ
16:30 Φράιμπουργκ – Λειψία
16:30 Χέρτα Βερολίνου – Στουτγκάρδη
16:30 Χόφενχαϊμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
19:30 Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου

Κυριακή 7 Μαΐου 

18:30 Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο