31.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 15:24
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΓερμανία (33η αγωνιστική): Μάχες για κορυφή, Ευρώπη και παραμονή!

Γερμανία (33η αγωνιστική): Μάχες για κορυφή, Ευρώπη και παραμονή!

 

Η “αυλαία” της 33ης “στροφής” του πρωταθλήματος της Bundesliga πέφτει σήμερα (21/05) με τρία παιχνίδια για… όλα τα γούστα, με την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ να δεσπόζει για την “κούρσα” του τίτλου. 

Με τρία σπουδαία ματς ολοκληρώνεται σήμερα (21/05) η 33η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε όλα τα “μέτωπα” του βαθμολογικού πίνακα μετά και από την “γκέλα” της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Λειψία.

Αρχικά, στις 16:30, η Μάιντζ υποδέχεται τη Στουτγκάρδη, σε ένα ματς που και οι δυο ομάδες θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση της κατάταξης με 45 βαθμούς και “κυνηγάει” όσες πιθανότητες έχει για ένα ευρωπαϊκό “εισιτήριο” ενόψει της νέας σεζόν, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 17η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς και παλεύουν για τη σωτηρία τους στην κατηγορία.

Λίγο αργότερα, στις 18:30, η Άουγκσμπουργκ φιλοξενεί την Μπορούσια Ντόρτμουντ, πάλι με τις δυο ομάδες να έχουν… διαφορετικές βλέψεις. Οι γηπεδούχοι έχουν 34 βαθμούς και δεν επιθυμούν να χάσουν έδαφος στη “μάχη” της σωτηρίας τους, ενώ οι Βεστφαλοί βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, η οποία ηττήθηκε στην έδρα της από τη Λειψία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Άουγκσμπουργκ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Γκούμνι (28 συμ/1 γκολ) και στους τραυματίες Ιάγκο (22 συμ/- γκολ), Βάργκας (22 συμ/3 γκολ), Γκίκιεβιτς (23 συμ/- γκολ), Μπαουμγκάρτλινγκερ (16 συμ/- γκολ), Γένσεν (20 συμ/2 γκολ), ενώ ως αμφίβολος τίθεται ο Μάιερ (28 συμ/5 γκολ). Στον αντίποδα, για την Ντόρτμουντ μεγάλη είναι η απώλεια του Μπέλινγχαμ (31 συμ/8 γκολ), ενώ εκτός δράσης τέθηκε και ο νεαρός Μπάινο-Γκίτενς (15 συμ/3 γκολ).

Τέλος, το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος, ολοκληρώνεται στις 20:30 με τον αγώνα της Μπάγερ Λεβερκούζεν απέναντι στην Γκλάντμπαχ. Οι “ασπιρίνες”… καίγονται για τη νίκη, καθώς βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς και θέλουν να μείνουν στο “παιχνίδι” της… Ευρώπης για τη νέα σεζόν, ενώ οι φιλοξενούμενοι μοίαζουν πλέον αδιάφοροι βαθμολογικά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής στη Bundesliga:

Παρασκευή 19 Μαΐου 

Φράιμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 2:0 

Σάββατο 20 Μαΐου 

Βέρντερ Βρέμης – Κολωνία 1:1
Σάλκε – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2:2
Χέρτα Βερολίνου – Μπόχουμ 1:1
Χόφενχαϊμ – Ουνιόν Βερολίνου 4:2
Μπάγερν Μονάχου – Λειψία 1:3

Κυριακή 21 Μαΐου 

16:30 Μάιντζ – Στουτγκάρδη
18:30 Άουγκσμπουργκ – Μπορούσια Ντόρτμουντ
20:30 Μπάγερ Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ

Δείτε τη βαθμολογία της Bundesliga εδώ.//Γ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο