31.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 13:18
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΓια δεύτερη φορά στην ιστορία του 40 λεπτά μακριά απ’ τους τελικούς!

Για δεύτερη φορά στην ιστορία του 40 λεπτά μακριά απ’ τους τελικούς!

 

Το Περιστέρι επικράτησε του Παναθηναϊκού με 76-71 στο “Κ.Γ. Ανδρέας Παπανδρέου”, ολοκληρώνοντας την απόλυτη υπέρβαση και θα διεκδικήσει για πρόκριση στους τελικούς στο Game 5. Κάτι τέτοιο έχει συμβεί μόλις άλλη μία φορά στην ιστορία του.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα προσπαθήσει να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Το απόγευμα της Τρίτης (30/05, 19:15) θα αντιμετωπίσει τους “πράσινους” στο ΟΑΚΑ, με το νικητή να προχωράει στους αγώνες διεκδίκησης του τίτλου.

Για το Περιστέρι όμως, αυτή η ευκαιρία παρουσιάζεται μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία του. Η προηγούμενη ήταν το μακρινό 2003, όταν και πάλι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό οι “πρίγκιπες της δυτικής όχθης” οδήγησαν την ημιτελική σειρά σε Game 3. Τότε, ο νικητής κρινόταν στις δύο νίκες κι όχι στις τρεις όπως τώρα. Εν τέλει οι “πράσινοι” επικράτησαν με 78-71 στην έδρα τους, προκρίθηκαν και στη συνέχεια κατέκτησαν και το πρωτάθλημα σε βάρος της ΑΕΚ.

Ο Σιλβέν Φρανσίσκο και η παρέα του θα επιχειρήσουν να πετύχουν κάτι ιστορικό, στέλνοντας την ομάδα τους για πρώτη φορά στην ιστορία της στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.//

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο