22 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 23:21
ESPA
ΑρχικήLIFEΓιώργος Λιάγκας για Σεργουλόπουλο: "Να πούμε στον...

Γιώργος Λιάγκας για Σεργουλόπουλο: “Να πούμε στον…

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε, το πρωί της Τρίτης, το απόσπασμα από την εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” με την συνέντευξη των Αλευρά-Καλούτα και το σκηνικό που θυμήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος από την ανταπόκριση που είχε κάνει με την Μαρία Μπακοδήμου στην Eurovision του 2007.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής της ΕΡΤ, είχε κάνει ένα λάθος η παρουσιάστρια όταν είχε αποκαλέσει την τότε “FYROM” -σήμερα “Βόρεια Μακεδονία”- ως “Μακεδονία”.

“Σου κολλάει το μυαλό. Να μη θυμηθώ… τότε που κόντεψα να τρελαθώ. Ένα λάθος του σχολιαστή στη Eurovision μπορεί να στοιχίσει και όλη του τη μετάδοση. Και το λέω εγώ που στη δική μας μετάδοση η Μαρία Μπακοδήμου είπε «Μακεδονία» μία χώρα που δεν λεγόταν «Μακεδονία»” είπε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

 

Δείτε επίσης: Φώτης Σεργουλόπουλος: Στη δική μας μετάδοση η Μπακοδήμου είπε “Μακεδονία” μία χώρα, δημιουργήθηκε πολύ μεγάλο πρόβλημα

 

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, θέλησε να κάνει μια διόρθωση και στον παρουσιαστή της ΕΡΤ.

Μόλις έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε για τον Φώτη Σεργουλόπουλο:

“Να ενημερώσουμε τον παρουσιαστή της ΕΡΤ ότι ούτε τώρα λέγεται «Μακεδονία» η χώρα, γιατί είπε ότι τότε δεν λεγόταν «Μακεδόνια». Να τον ενημερώσουμε επειδή κάνει εκπομπή και σε κρατικό κανάλι στη δημόσια τηλεόραση, ότι λέγεται «Βόρεια Μακεδονία». Ούτε τώρα λέγεται «Μακεδονία». Επειδή είναι ένα θέμα που μας καίει όλους, η χώρα λέγεται «Βόρεια Μακεδονία», να το ξεκαθαρίσουμε όλοι”.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο