31.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 15:29
ESPA
ΑρχικήLIFEΓιώργος Λιάγκας για Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Δύο φορές ο ίδιος...

Γιώργος Λιάγκας για Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Δύο φορές ο ίδιος…

Ο Γιώργος Λιάγκας στο “Πρωινό” την Πέμπτη το πρωί αναφέρθηκε στην συγγνώμη που είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Γιάννη Στάνκογλου για ακόμη μια φορά.

Ο παρουσιαστής, μάλιστα, “πέταξε σπόντα” για το γεγονός ότι και τις δύο φορές που ζήτησε συγγνώμη η Σταματίνα, ήταν από θέματα συνεργάτη της.

“Η Σταματίνα που δεν φταίει σε τίποτα, δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα ζήτησε συγγνώμη για θέματα που έφερε τα οποία έφερε μια συγκεκριμένη συνεργάτης της εκπομπής της. Διότι αυτή είναι η αλήθεια. Δύο φορές συνεργάτης της εκπομπής, με θέματα που έφερε, την οδήγησε σε λάθος, με αποτέλεσμα μετά συλλήβδην η εκπομπή να ζητάει συγγνώμη. Συμβαίνει και καλώς ζητήσαν συγγνώμη και στις δύο περιπτώσεις, αλλά απλώς το επισημαίνω. Άμα ακούγεται κάτι το οποίο είναι απρεπές ή δεν ισχύει, προφανώς θα ζητήσεις συγγνώμη μετά” είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής είπε στη συνέχεια:

“Μετά από αυτό πρέπει να κοιτάς και ποιος σου φέρνει τι και να είσαι και λίγο επιφυλακτικός, αν ένας συγκεκριμένος σου φέρνει πράγματα που σε οδηγούν σε μια συγγνώμη επαναλαμβανόμενη. Μία φορά συγγνώμη, οκ. Δεύτερη και τρίτη από τον ίδιο άνθρωπο, πάει να πει ότι πρέπει λίγο να τσεκάρεις ποιος λέει τι και να αποδώσεις και την αντίστοιχη σοβαρότητα σε αυτά που σου λέει ο καθένας, που σε οδηγούν να ζητάς γι’ ακόμα μία φορά συγγνώμη”.

 

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο