14.6 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 03:36
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑ“Γκολ για την Απεξάρτηση” πέτυχε η Ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας

“Γκολ για την Απεξάρτηση” πέτυχε η Ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας

Η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας αναδείχθηκε νικήτρια του 6ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 “Γκολ για την Απεξάρτηση” καθώς επικράτησε στον τελικό του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Απόλλωνα Λάρισας με σκορ 4-2.

Το Τουρνουά διοργάνωσε το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ σε συνεργασία με φορείς και συλλογικότητες της πόλης και ολοκληρώθηκε μετά τη διεξαγωγή σαράντα περίπου αγώνων, με την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας και του του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Απόλλωνα Λάρισας να φθάνουν στον τελικό που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις 5χ5 του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο υπεύθυνος της διοργάνωσης, Γιώργος Κυρίτσης, επεσήμανε ότι “για άλλη μια χρονιά, μέσα από τη δράση αυτή και με τη βοήθεια όλων όσων συμμετείχαν, αποδεικνύεται ότι ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να ενώνει, να εμψυχώνει και να διδάσκει συνεργασία και καθαρές αξίες”.

Για την ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας αγωνίστηκαν οι: Ντραμπάκουλας, Καρακώστας, Φραγκογούλας, Λιούρας, Μαρογιάννης, Μητσιάκος, Οικονόμου, Παπακανάκης, Zήκος, Νάτσιος, Γκαραβέλης Η., Γκαραβέλης Γ., Πρασσάς και Μόσιαλος.

Για τον Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Απόλλωνα Λάρισας οι: Φωτάκης Απόστολος, Φωτάκης , Μπακαρός, Μπεριτζας, Τσαπατώρης, Μάγγος, Βέργης, Κόγιος, Τρουβάς, Γκουσγκούνης, Σχοινάς, Κακαγιάννης, Αγγέλης, Μάδκου και Κολομητρούσης.

Μετά το τέλος του τελικού οι διοργανωτές απένειμαν κύπελλο στην νικήτρια του Τουρνουά ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, το απένειμε ο διευθυντής του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, Σωτήρης Μπουντής και τον παρέλαβε ο Χάρης Μητσιάκος με τον Αποστόλη Νάτσιο.

Στην ομάδα του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Απόλλωνα Λάρισας, την απονομή έκανε μέλος της Κοινότητας και παρέλαβε ο Βαγγέλης Τρουβάς με τον Απόστολο Φωτάκη.

Κύπελλο απονεμήθηκε και στην ομάδα Μηχανικών του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας για το ήθος που επέδειξε στη διάρκεια του Τουρνούα. Το κύπελλο απένειμε ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Γιώργος Κυρίτσης στους υπεύθυνους της ομάδας, Δημήτρη Χύτα και Θανάση Φιλανδριανό.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο