15.7 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 05:30
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΓκος: «Περίεργη η ήττα από τη Βίρτους, πρέπει να τελειώνουμε καλύτερα τα...

Γκος: «Περίεργη η ήττα από τη Βίρτους, πρέπει να τελειώνουμε καλύτερα τα ματς»

 

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού προχώρησε σε δηλώσεις ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στη Βιλερμπάν (22/12, 20:45) για την 15η αγωνιστική της Euroleague.

Στο ολοκαίνουργιο γήπεδο «LDLC Arena» η γαλλική ομάδα θα φιλοξενήσει τους ”ερυθρόλευκους”, οι οποίοι στοχεύουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά δύο διαδοχικές ήττες από Βαλένθια και Βίρτους Μπολόνια.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στις δηλώσεις του, αρχικά μίλησε για την περίεργη, όπως την χαρακτήρισε, ήττα από την Βίρτους, στη συνέχεια σχολίασε και αυτός με τη σειρά του, μετά τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα, τον τρόπο που ο Ολυμπιακός χάνει τα ματς, ενώ, τέλος αναφέρθηκε και στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στη Βιλερμπάν.

Οι δηλώσεις 

«Είναι μια περίεργη ήττα. Παίξαμε καλά για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τελειώσαμε το ματς με τη Βίρτους όπως θα έπρεπε να το τελειώσουμε. Στους τελευταίους 3-4 αγώνες χάνουμε το ματς για έναν ή δύο πόντους. Είμαστε πολύ κοντά αλλά πρέπει να τελειώνουμε καλύτερα τα ματς».

Για το τί φταίει και ο Ολυμπιακός χάνει στο τέλος τα παιχνίδια: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Υπάρχουν παίκτες που δεν αγωνίζονται λόγω τραυματισμών, τώρα ο Ολυμπιακός είναι υγιής, θα βρούμε τον τρόπο και θα μας βοηθήσουν πολύ οι επιστροφές.

Κανένα παιχνίδι της Euroleague δεν είναι εύκολο είτε παίζεις με την πρώτη ομάδα της βαθμολογίας είτε με την τελευταία. Όλες οι ομάδες μπορούν να σε κερδίσουν, γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι μία διπλή αγωνιστική στη διοργάνωση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και όπως είπα είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε». //ΜΛ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο