26.8 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 17:31
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΓκουαρδιόλα: «Παίζουμε εξαιρετικά, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα»

Γκουαρδιόλα: «Παίζουμε εξαιρετικά, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα»

 

Ο Ισπανός τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπρίστολ Σίτι (28/2, 22:00) για το FA Cup, αναφέρθηκε στην εικόνα της Μάντσεστερ Σίτι το τελευταίο διάστημα και στην πεποίθηση ότι όλοι θα χάσουν βαθμούς στη συνέχεια της Premier League.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε πως οι “πολίτες” θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την κατάκτηση της Premier League, ενώ δήλωσε πως η εμπειρία του τον έχει διδάξει πως τα εκτός έδρας παιχνίδια στο Κύπελλο με ομάδες μικρότερων κατηγοριών δεν είναι ποτέ εύκολα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίζουμε εξαιρετικά. Λοιπόν μετά τη Νότιγχαμ δεν ήμασταν σταθεροί, αλλά τώρα είμαστε σταθεροί γιατί κερδίσαμε ένα παιχνίδι. Το παιχνίδι που παίζουμε είναι καλό, τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα όσον αφορά τη νίκη με Τότεναμ και Νότιγχαμ, αλλά μερικές φορές συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.

Φυσικά και δεν είναι εξαιρετικό, είναι εντάξει, είναι καλό. Δεν έχω κανένα παράπονο για τον τρόπο που παίζουμε και αγωνιζόμαστε.

Μετά το τελευταίο παιχνίδι είπα ότι η διάθεση είναι εξαιρετική και τα παιδιά κάνουν ό,τι είναι αρκετό για μένα. Παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις και το Champions League είναι άλλη μια ευκαιρία.

Έχω την αίσθηση ότι στην Premier League θα συμβούν πολλά πράγματα, όλοι θα χάσουν βαθμούς, αλλά εμείς δεν πρέπει να χάσουμε κανέναν, θέλουμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Από την εμπειρία μου σε αυτή τη χώρα, όταν παίζεις εκτός έδρας στο Κύπελλο Αγγλίας απέναντι σε μια ομάδα της Championship, πάντα, μα πάντα είναι δύσκολο.

Εντός έδρας θα ήταν λίγο διαφορετικά, εκτός έδρας, πάντα είναι δύσκολο το Κύπελλο Αγγλίας. Γι’ αυτό πάμε εκεί για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να περάσουμε. Είναι μία ωραία διοργάνωση και θα κάνουμε αυτό που πρέπει».//

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο