15.7 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 09:17
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑH Ρεάλ δίνει “μάχη” για τον Μπέλιγχαμ

H Ρεάλ δίνει “μάχη” για τον Μπέλιγχαμ

 

Οι Μαδριλένοι κοντράρονται με τη Λίβερπουλ για τον 19χρονο σταρ και στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας έστειλαν άνθρωπό τους στη Γερμανία, όπου είχε συνάντηση με τον Άγγλο διεθνή μέσο και την οικογένειά του.

Η Ρεάλ Mαδρίτης προσπαθεί να διατηρήσει τα σκήπτρα τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ευρώπη και παράλληλα κοιτάει το μεταγραφικό παζάρι, με στόχο την σημαντική ενίσχυσή της για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Διακαής πόθος ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τον Άγγλο διεθνή μέσο να βρίσκεται στο στόχαστρο και της Λίβερπουλ. Οι “μερένγκες” κάνουν ό,τι μπορούν για να τον αποκτήσουν από την Ντόρτμουντ, που από την πλευρά της τον κοστολογεί με ένα ποσό μεταξύ 100 και 140 εκατομμυρίων ευρώ (έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2025).

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό (13/3) δημοσίευμα της μαδριλένικης “As”, ο 19χρονος σταρ είναι ο Νο 1 στόχος της “Βασίλισσας” και γι’ αυτό η διοίκηση των Μαδριλένων έστειλε άνθρωπό της στην Γερμανία, για να συναντήσει τόσο τον παίκτη όσο και την οικογένειά του.

«Στόχος της επίσκεψης του εκπροσώπου της Ρεάλ Μαδρίτης στον Μπέλιγχαμ ήταν να γνωρίσει από κοντά τον παίκτη, καθώς και να του παρουσιάσει τα οφέλη της μετακίνησης στον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο και να τον κάνει να δει ότι η διαδρομή της Μαδρίτης είναι η ιδανική επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Η συγκεκριμένη πολιτική δεν είναι φυσικά κάτι καινούριο για τη Ρεάλ, με την “As” να υποστηρίζει πως ανάλογη στρατηγική είχε ακολουθήσει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια για να φέρει στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες όπως οι Τσουαμενί, Βινίσιους, Βαλβέρδε και Ροντρίγκο.//



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο