21.2 C
Almyros
5 Οκτωβρίου 2024 01:20
ESPA
ΑρχικήMEDIAΗ Εθνική παίζει μπάλα στον Alpha και τον Οκτώβριο

Η Εθνική παίζει μπάλα στον Alpha και τον Οκτώβριο

Ιωαννίδης εναντίον Κέιν! Μαυροπάνος εναντίον Μπέλιγχαμ! Τσιμίκας εναντίον Σάκα! Ένας γαλαξίας αστεριών θα παραταχθούν στο μεγαλύτερο στάδιο του Λονδίνου, το θρυλικό «Γουέμπλεϊ». Μετά το ιδανικό ξεκίνημα και τις δύο νίκες με Φινλανδία και Ιρλανδία, η Εθνική έχει μπροστά της τη μεγαλύτερη πρόκληση του ομίλου μας, στο Nations League. Μονομαχία σε ώρα Αγγλίας! Μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου απέναντι στην Ελλάδα, στο γήπεδο του Alpha. Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την φιναλίστ των τελευταίων δύο ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Αγγλία. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλούνται να κοντράρουν κάποιους εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του κόσμου στο ιστορικό «Γουέμπλεϊ» της αγγλικής πρωτεύουσας για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League. Στο πλευρό της Εθνικής ομάδας αναμένεται να βρεθούν, περίπου 5.000 Έλληνες φίλαθλοι, οι οποίοι θα δώσουν τον δικό τους κυματισμό στη γαλανόλευκη κερκίδα.

 

Η Εθνική παίζει σταθερά στην τηλεόραση του Alpha με εκπομπές, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις. Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, πριν το Αγγλία – Ελλάδα, η Pre Game εκπομπή,  με οικοδεσπότη τον Άγγελο Στυλιάδη ξεκινά στις 21:00, με καλεσμένο τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά. Στο Λονδίνο, στο Γουέμπλεϊ θα βρεθεί τριμελής αποστολή του Alpha. Στην περιγραφή ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στον σχολιασμό ο Πρωταθλητής Ευρώπης 2004, Νίκος Νταμπίζας και στο ρεπορτάζ από τον πάγκο της γαλανόλευκης, ο Σπύρος Νάσιος. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, Post Game εκπομπή με δηλώσεις των πρωταγωνιστών και ανάλυση του σπουδαίου αγώνα.

 

Τρεις ημέρες αργότερα, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου η Εθνική μας ομάδα φιλοξενεί την Ιρλανδία, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, με τους οποίους θα σφραγίσει, τουλάχιστον, τη 2η θέση στον όμιλο της.

Το ποδοσφαιρικό θέαμα θα ξεκινήσει στην τηλεόραση του Alpha στις 19:00 με το άλλο ματς του ομίλου μας, Φινλανδία – Αγγλία.

Στις 21:00 τη σκυτάλη θα παραλάβει ο Άγγελος Στυλιάδης για την Pre Game εκπομπή με καλεσμένο τον πρώην διεθνή αμυντικό, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και την διεθνή παίκτρια της Εθνικής ομάδας γυναικών και παίκτρια της Αγγλικής Έβερτον, Βεατρίκη Σαρρή.

Στις 21:45 το Ελλάδα – Ιρλανδία θα περιγράψει ο Ισίδωρος Πρίντεζης και θα σχολιάσει ο Νίκος Νταμπίζας, ενώ στο ρεπορτάζ θα βρίσκεται ο Σπύρος Νάσιος. Στο Post Game Show, αμέσως μετά, θα γίνει η αποτίμηση της προσπάθειας της Εθνικής μας ομάδας.

Απευθείας μεταδόσεις και εκπομπές Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου τον Οκτώβριο

 

Οκτώβριος Ημέρα Παιχνίδι Ώρα
10/10 Πέμπτη Pre Game 21:00
10/10 Πέμπτη Αγγλία – Ελλάδα 21:45
10/10 Πέμπτη Post Game 23:40
13/10 Κυριακή Φινλανδία – Αγγλία 19:00
13/10 Κυριακή Pre Game 21:00
13/10 Κυριακή Ελλάδα – Ιρλανδία 21:45
13/10 Κυριακή Post Game 23:40

 

 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο