18.1 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 01:19
ESPA
ΑρχικήMEDIA«Η Γη της Ελιάς»: Η Ευτυχία δίνει τα προσκλητήρια γάμου της με...

«Η Γη της Ελιάς»: Η Ευτυχία δίνει τα προσκλητήρια γάμου της με τον Κουράκο

Τι θα δούμε σήμερα στη «Γη της Ελιάς»;

Η Αρετή προσπαθεί να πείσει την βασιλική και το Φίλιππο ότι θέλει να γυρίσει σελίδα. Η Χάιδω και ο Στάθης είναι καχύποπτοι με τη συμπεριφορά της. Η Αντιγόνη δείχνει αποφασισμένη να μετακομίσει στην Αγγλία και το μόνο που μένει είναι να μιλήσει γι’ αυτό στην κόρη της. Η ευτυχία δίνει προσκλητήριο γάμου στην Αθήνα τη Μαργαρίτα και την Αναστασία. Έτσι ο Στάθης και Ιουλία νιώθουν πιο ελεύθεροι και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν και επίσημα πλέον μαζί στην Αρεόπολη.

Ο Δημοσθένης στριμώχνει την Εύα και της ζητάει πίσω όλο το ποσό που δάνεισε στον Άρη. Σε μια στιγμή αδυναμίας η Μυρτάλη ανοίγεται στην Μαρίνα και της δείχνει πως πραγματικά αισθάνεται τον τελευταίο καιρό. Η Ασπασία κάνει στροφή 180 μοιρών καθώς ανακαλύπτει ότι ο Δημοσθένης πούλησε τον ελαιώνα στην Ιουλία και ζητάει εξηγήσεις. Ο Ορέστης πηγαίνει στο νεκροταφείο και επισκέπτεται τον τάφο του Καπερνάρου.

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Ο Ορέστης εγκαθίσταται στην Αρεόπολη και σιγά-σιγά συστήνεται στους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας. Οι προστριβές ανάμεσα στην Ιουλία και το Στάθη δε σταματούν. Η Ιουλία πιστεύει πως ο Στάθης δουλεύει πολύ με αποτέλεσμα η σχέση τους να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα . Ο Ισίδωρος ξεκαθαρίζει στην Αντιγόνη πως αν δεχτεί την θέση στην Αγγλία η Αγγελική δεν πρόκειται να την ακολουθήσει .

Η ευτυχία και ο Γιώργης μοιράζουν τα προσκλητήρια του γάμου τους. Ο Χρήστος μετακομίζει στο σπίτι της Εύας για να την βοηθήσει να ξεπεράσει το σοκ της φυλάκισης.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο