13.9 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 06:31
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΗ κατανομή εδρών των συνδυασμών στους δήμους του Ν. Καρδίτσας

Η κατανομή εδρών των συνδυασμών στους δήμους του Ν. Καρδίτσας

Το Yπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε τη σταυροδοσία των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων στη σχετική πλατφόρμα και αναμένεται η διασταύρωση με τα επίσημα στοιχεία των πρωτοδικείων.

Στο νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας εκλέγονται 35 δημοτικοί σύμβουλοι. 21 εκλέγονται από τον συνδυασμό του επανεκλεγέντα δημάρχου κ. Τσιάκου, 7 από τον συνδυασμό του κ. Γεννάδιου, 5 από τον συνδυασμό του κ. Γάζου, 2 από το συνδυασμό του κ. Ξυλομένου.

Στον Δήμο Σοφάδων 25μελές θα είναι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Από το συνδυασμό του νέου δημάρχου κ. Κατσή εκλέγονται 15 δημοτικοί σύμβουλοι, 7 από το συνδυασμό του κ. Σκάρλου, 2 από το συνδυασμό του κ. Εκίζογλου, και ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” κ. Στουρνάρας.

Στον Δήμο Μουζακίου εκλέγονται επίσης 25 δημοτικοί σύμβουλοι, εκ των οποίων 16 εκλέγονται από τον συνδυασμό του επανεκλεγέντα Δημάρχου κ. Στάθη και 9 από το συνδυασμό του κ. Φροξυλιά. Ο κ. Χαλάτσης, επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, δεν κατάφερε να πιάσει το όριο του 3%.

Στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα το δημοτικό συμβούλιο θα είναι 19μελές. Από το συνδυασμό του εκ νέου δημάρχου κ. Νάνου εκλέγονται 11 δημοτικοί σύμβουλοι, 7 από του κ. Τσιαντή, ενώ εκλέγεται ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” κ. Ελευθερίου.

Στον Δήμο Αργιθέας ο συνδυασμός του εκ νέου δήμαρχος κ. Στεργίου, ο οποίος μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων έλαβε το υψηλότερο ποσοστό στο νομό, 75,35%, καταλαμβάνει 12 από τις 15 έδρες, και έτσι ο συνδυασμός της κ. Κορλού καταλαμβάνει δύο έδρες.

Υπενθυμίζεται ότι στον Δήμο Παλαμά θα αναμετρηθούν την Κυριακή ο νυν δήμαρχος κ. Σακελλαρίου και ο κ. Σωκράτης Δασκαλόπουλος.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο