23.1 C
Almyros
28 Σεπτεμβρίου 2024 23:26
ESPA
ΑρχικήLIFEΗ Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει για τον Παπαμιχαήλ...

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει για τον Παπαμιχαήλ…

Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Δευτέρας στην “Super Κατερίνα”, αναφέρθηκε σε μια συνέντευξη που είχε πάρει από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε καλεσμένος ο Μάκης Δελαπόρτας και συζητούσαν για εκείνη την εποχή, οπότε η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με τον ηθοποιό.

“Έχω πάρει μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όταν ήμουν πρωτοετής φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο. Ήταν φίλος του μπαμπά μου, έμενε στο Χαλάνδρι, ήταν στα τελευταία του. Ήμουν πρωτοετής και έπρεπε να δώσω εργασία για το τέλος της χρονιάς. Ήταν συγκλονιστικός, ευγενέστατος, αλλά έβγαζε έναν θυμό για την Αλίκη. Δεν θα τη δημοσιεύσω ποτέ, αυτά που ακούστηκαν δεν θα έπρεπε να έχουν ακουστεί. Έβγαζε μια πικρία και έναν θυμό. Φορούσε μια μπορντό ρόμπα και με δυσκόλευε η ομιλία του” είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη για Παπαμιχαήλ – Βουγιουκλάκη: “Δεν ήταν μαζί και δεν το ήξερε κανείς”

 

Η παρουσιάστρια είπε στη συνέχεια:

“Και για μια άλλη ηθοποιό πολύ γνωστή που είναι τώρα στη ζωή, δύσκολη ηθοποιός ακούγεται ότι είναι, αλλά πολύ σπουδαία, μιλούσε με τα χειρότερα. Το θυμάμαι και έλεγα πώς θα τα ακούσει αυτά τα πράγματα ο καθηγητής. Μιλούσε με τα χειρότερα, του είχε φερθεί πολύ άσχημα”.

 

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο