19 C
Almyros
28 Σεπτεμβρίου 2024 01:27
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΗ Κηφισιά έκανε… επίδειξη δύναμης | Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ...

Η Κηφισιά έκανε… επίδειξη δύναμης | Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ Β’

 

Η ομάδα των βορείων προαστίων δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην ΑΕΚ Β’, επικράτησε με 3:0 και παρέμεινε στην κορυφή του Νότιου Ομίλου, τη στιγμή που ο “Δικέφαλος του Βορρά” ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και επιβλήθηκε κόντρα στη Νίκη Βόλου με 3:1 για την 23η αγωνιστική της Super League 2.

Στα παιχνίδια που έριξαν την “αυλαία” της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, ο Παναθηναϊκός Β’ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη στην έδρα της Βέροιας. Το “τριφύλλι” αν και προηγήθηκε χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Αθανασακόπουλος με πλασέ από κοντά στο 47ο λεπτό του αγώνα, ισοφαρίστηκε λίγο πριν από το φινάλε από τους γηπεδούχους με γκολ του Κατσούκη στις καθυστερήσεις του αγώνα. Οι “πράσινοι” με την ισοπαλία αυτή ανέβηκαν στους 26 βαθμούς και “ξεκόλλησαν” από τις… επικίνδυνες θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Εκεί, βρίσκεται πλέον η “Βασίλισσα του Βορρά” με 21 βαθμούς και χρειάζεται διακαώς θετικά αποτελέσματα για τη σωτηρία της.

Παράλληλα, η Κηφισιά είχε εύκολο έργο κόντρα στην ΑΕΚ Β’, επικρατώντας με το εμφατικό 3:0. Η ομάδα των βορείων προαστίων δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους “κιτρινόμαυρους” και πανηγύρισε μια νίκη, που τη φέρνει στους 54 βαθμούς και στο +15 από τη δεύτερη Athens Kallithea, τη στιγμή που ο “Δικέφαλος” έμεινε στους 17 βαθμούς και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34′ με το σουτ του Ταλάλ, ενώ στο 49ο λεπτό, ο Τετέι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με μια όμορφη ενέργεια. Ο Καλλέργης στο 78ο λεπτό έβαλε… το κερασάκι στην τούρτα για την Κηφισιά που διανύει μια εξαιρετική σεζόν.

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ Β’ έκανε την ολική ανατροπή και πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 3:1 επί της Νίκης Βόλου. Με την επικράτηση αυτή, ο “Δικέφαλος του Βορρά” “σκαρφάλωσε” στους 38 βαθμούς και την έκτη θέση του Βόρειου ομίλου αντίστοιχα, τη στιγμή που η ομάδα της Μαγνησίας “κόλλησε” στους ίδιους βαθμούς (38) και έχασε σημαντικό έδαφος για να ανέβει ξανά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τζιώρας με σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, που έδειχναν να έχουν το “πάνω χέρι” στην αρχή. Οι “ασπρόμαυροι” κέρδισαν πέναλτι στο 35′, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Δαρέλας, ενώ ο Σπυράκος έβαλε σε θέση “ισχύος” την ομάδα του στο 84ο λεπτό με ένα καθοριστικό γκολ. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Πανίδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, 3:1 για τον ΠΑΟΚ Β’.//Γ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Super League 2:

Τρίτη 2 Μαΐου

Απόλλων Πόντου – Ηρακλής 0:5
Αναγέννηση Καρδίτσας – Αλμωπός Αριδαίας 2:2

Τετάρτη 3 Μαΐου

Αιγάλεω – Επισκοπή 2:3
Ηλιούπολη – Καλαμάτα 0:1
Athens Kallithea – Παναχαϊκή 3:1
Προοδευτική – Ολυμπιακός Β 0:1
ΑΕΛ – Πανσερραϊκός 0:0

Πέμπτη 4 Μαΐου

Βέροια – Παναθηναϊκός Β’ 1:1
Κηφισιά – ΑΕΚ Β’ 3:0
ΠΑΟΚ Β’ – Νίκη Βόλου 3:1
15:00 Διαγόρας Ρόδου – Θεσπρωτός

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο