15.9 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 01:18
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΗ Λίβερπουλ στρέφει τα μάτια της στον Κουντέ

Η Λίβερπουλ στρέφει τα μάτια της στον Κουντέ

 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Mirror», oι “κόκκινοι” είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ για τον κεντρικό αμυντικό της Μπάρτσα.

Ο Ζιλ Κουντέ συνέβαλε τα μέγιστα τη φετινή πορεία της της Μπαρτσελόνα, με τον Γάλλο να μιλά με τον Τσάβι έτσι ώστε να του εξηγήσει ότι δεν επιθυμεί πλέον να αγωνίζεται ως δεξιός μπακ την επόμενη σεζόν, δηλώνοντας ότι έχει πολλούς μνηστήρες από την Πρέμιερ Λιγκ.

Εκτός από την Τσέλσι, που ήδη ήθελε να τον αποκτήσει την περασμένη σεζόν και πάλεψε μέχρι το τέλος, τώρα ήρθε και η Λίβερπουλ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror», ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να ενισχύσει την άμυνά του για την επόμενη σεζόν και ο τεχνικός των “κόκκινων” ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν οικονομική προσπάθεια έτσι ώστε να τον εντάξουν τη νέα σεζόν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ θα ήταν διατεθειμένη να πληρώσει 50 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή σχεδόν 60 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γάλλος διεθνής υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2027, προερχόμενος από τη Σεβίλλη, με αντάλλαγμα 62 εκατομμύρια ευρώ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο