26.2 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 15:11
ESPA
ΑρχικήMEDIA"Η Μάγισσα" - Spoiler: Η Θεοφανώ βάφει τα χέρια της με αίμα

“Η Μάγισσα” – Spoiler: Η Θεοφανώ βάφει τα χέρια της με αίμα

Στα νέα επεισόδια, που ξεκινάνε από 15/1, θα παρακολουθήσουμε απρόσμενες εξελίξεις στην “Μάγισσα“.

Ο πύργος των Λασκαραίων προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς του, μετά τη διαμάχη του Μάρκου και του Μιχαήλ για την αρχηγία της οικογένειας.

Ο Σπήλιος μεταβαίνει εσπευσμένα στην Αρεόπολη κι εκεί η Κυπριανή παίρνει μια απόφαση, που θα φέρει στους Γερακάρηδες καινούριες φουρτούνες.

Ο Τζανής καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο, προκειμένου οι Τριβολαίοι ν’ αρπάξουν τη Θεοφανώ από τον πύργο. Θέλει να απαλλαγεί από εκείνη και κυρίως να προκαλέσει κακό στον αδελφό του!

 

Δείτε επίσης: “Η Μάγισσα”: Ο Αντρέι και η Θεοφανώ ερωτεύονται σε μυστικό μέρος

 

Το πνεύμα της Αναχίτ θα γυρέψει εκδίκηση

Τα συναισθήματα της Θεοφανώς για τον Μάρκο δεν είναι πια τα ίδια. Η συμπεριφορά του απέναντί της και το κακό που της έχει προκαλέσει την έχουν κάνει να αναθεωρεί για τη σχέση τους.

Η Θεοφανώ προσπαθεί να ξεφύγει από τους εχθρούς της και η νύχτα θα βαφτεί με αίμα. Το πνεύμα της Αναχίτ θα γυρέψει εκδίκηση με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο.

Μέσω της μάνας της, η Θεοφανώ βάφει για πρώτη φορά με αίμα τα χέρια της και η είδηση προκαλεί μεγάλο σοκ, κυρίως στον Μάρκο που δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Στο μεταξύ, στον πύργο των Λασκαραίων, η Πολυξένη ξεκινάει μια εκστρατεία για να ρίξει στάχτη στα μάτια όσων την υποπτεύονται για τον φόνο του παιδιού, ενώ ο Κανέλλος συγκρούεται με τη Δαμιανή για όσα έγιναν με τους Τριβολαίoυς και την απαγωγή της Θεοφανώς.

 

 

Δείτε ακόμη: “Βόμβα” στην “Μάγισσα”: Η Δαμιανή σκοτώνει την Πολυξένη

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο