19.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 07:21
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΗ Σάλκε… ακολούθησε τη Χέρτα | Στα μπαράζ παραμονής η Στουτγκάρδη

Η Σάλκε… ακολούθησε τη Χέρτα | Στα μπαράζ παραμονής η Στουτγκάρδη

 

Οι “βασιλικοί” μπλε γνώρισαν την ήττα με 4:2 στην έδρα της Λειψίας και έπεσαν στη δεύτερη κατηγορία μαζί με τους ήδη υποβιβασμένους Βερολινέζους την ώρα που η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου θα διεκδικήσει την παραμονή της στην Bundesliga στους αγώνες μπαράζ.

Η Bundesliga ολοκληρώθηκε με εκπλήξεις, όμως το ενδιαφέρον των φιλάθλων στράφηκε και στις τελευταίες θέσεις. Η Σάλκε ηττήθηκε 4:1 από τη Λειψία και δεν κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία, αφού το τέλος του πρωταθλήματος τη βρήκε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς.

 

Τον δρόμο για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, είχε ήδη πάρει η Χέρτα Βερολίνου που… παρά τη νίκη της με 1:2 επί της Βολφσμπουργκ υποβιβάστηκε και το μόνο που κατάφερε ήταν να θέσει εκτός Ευρώπης τους “λύκους”.

Η Στουτγκάρδη από την άλλη, αναδείχθηκε ισόπαλη 1:1 με την Χόφενχαϊμ, χάρη στο τέρμα του Τόμας στο 80ο λεπτό που της έδωσε ακόμη μια ευκαιρία έτσι ώστε να… κρατηθεί στην κατηγορία. Ολοκλήρωσε τη χρονιά στη 16η θέση με 33 βαθμούς και το μέλλον της θα κριθεί στα μπαράζ παραμονής.//Μ



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο