26.4 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 17:25
ESPA
ΑρχικήLIFE"Η σάτιρα πάντα ήταν καυστική, όχι...

“Η σάτιρα πάντα ήταν καυστική, όχι…

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με την σύζυγο του, Δήμητρα Βαμβακούση, βρέθηκαν σε βραδινή εκδήλωση όπου και τους συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Buongiorno”.

Μάλιστα, ο νικητής του Survivor αναφέρθηκε με τρυφερότητα στη νέα καθημερινότητα με την αγαπημένη του, αλλά και στα πυρά που δέχεται ο Μάρκος Σεφερλής για το σκετς με το Nemo.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε:

“Η σάτιρα πάντα ήταν καυστική και όχι μόνο του Μάρκου Σεφερλή. Γενικά η σάτιρα είναι κάτι το οποίο κάποτε κρίνεται και κάποτε δεν κρίνεται. Νομίζω ότι δεν είναι ένα πράγμα. Ο Μάρκος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μέσα από την πορεία του έχει αποδείξει και το ταλέντο και την αξία του”.

 

Δείτε επίσης: Δήμητρα Βαμβακούση: “Η οικογένεια είναι το απαλό καταφύγιο της ψυχής”

 

“Από εκεί και πέρα το τι ακριβώς συγκεκριμένα έχει γίνει, δεν το έχω παρακολουθήσει αλλά έχει πάρει κάτι το μάτι μου. Νομίζω ότι ο Μάρκος συχνά συζητιέται αλλά για μένα είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και έχω συνεργαστεί με πολύ ωραίο τρόπο”.

“Καλά είναι η μικρή μας, τώρα τρέχουμε με τα πέρα δώθε στη Σκιάθο γιατί ήμασταν εκεί μέχρι να ξαναέρθουμε για χειμώνα. Κάποια στιγμή θα γίνει και η βάπτιση μεταξύ συγγενών και φίλων” πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο