13.7 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 06:25
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΙ. Σωλήνης, υπ. Δήμαρχος Ν. Πηλίου: Δεν δίνουμε κούφιες υποσχέσεις- Τέλος στην...

Ι. Σωλήνης, υπ. Δήμαρχος Ν. Πηλίου: Δεν δίνουμε κούφιες υποσχέσεις- Τέλος στην αδιαφάνεια

Την εντοπιότητά του, τη νόμιμη διαμονή του στην Αργαλαστή, την καθημερινή ζύμωση με την κοινωνία και τα προβλήματά της, προ έταξε ο υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Ιωάννης Σωλήνης, σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, προκειμένου να παρουσίαση το όραμα της παράταξής του για το αναπτυξιακό μέλλον του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωάννης Σωλήνης, επικεφαλής του συνδυασμού “Δυναμικά Μπροστά” συστήθηκε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ λέγοντας ότι είναι 58 ετών, ζει μόνιμα Αργαλαστή και εργάζεται ως ουρολόγος στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Ο πρώτος λόγος στους πολίτες

Είμαι υποψήφιος και ζητάμε τη στήριξη και εμπιστοσύνη των πολιτών για ένα καλύτερο αύριο. Έφτασε η ώρα να απαλλάξουμε το Νότιο Πήλιο από την αδιαφάνεια, τις πελατειακές πρακτικές και τη μετριότητα”, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι υπάρχει έχει θολό τοπίο ατελείωτης σπατάλης, αυθαιρεσίας, ανασφάλειας και παραίτησης, από επαγγελματίες πολιτικούς“.

Κατήγγειλε δε, τη δημοτική αρχή νυν και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Ν. Πηλίου Μιχάλη Μιτζικού ότι παραμέλησε τις υποδομές παρά τον πακτωλό χρημάτων, διότι δεν έχει κανένα σχέδιο για τα μείζονα θέματα της περιοχής που αλλοιώνουν την εικόνα του Δήμου και υποθηκεύουν το μέλλον του.

Οι ευθείες αιχμές προς το Δήμο Νοτίου Πηλίου για τον τρόπο διαχείρισης τους δημοτικού χρήματος, συνεχίστηκαν από τον κ. Σωλήνη, χαρακτηρίζοντας το Δήμο “προνομιούχο πρωταγωνιστή της διαφθοράς” σε ένα πεδίο που επικρατεί” σκοτάδι με απ’ ευθείας αναθέσεις”.

Ο κ. Σωλήνης, δήλωσε ευθαρσώς ότι η σημερινή δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου προκρίνει προσωπικά οφέλη και μικροδουλειές για την παρουσίαση ενός μεγαλείου ανύπαρκτου και ότι δυστυχώς η αντιπολίτευση με την ανυπαρξία της συνέβαλλε σε όλο αυτό το σκηνικό.

“Πρέπει η  δημοτική αρχή να είναι ανεξάρτητη κομματικά”

“Η κοινωνία και οι πολίτες γνωρίζουν τις πολιτικές μου καταβολές. Ο συνδυασμός μου στηρίζεται από την τοπική κοινωνία και δεν περιμένει και δεν επιθυμεί κανένα κομματικό χρίσμα. Κατηγορηματικά απαντάω ότι δεν με ενόχλησε ποτέ κανένας από την ΝΔ να αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Η ΝΔ δεν δίνει στήριξη σε κανέναν”, τόνισε ο κ. Σωλήνης και σημείωσε ότι “ο Μιχ. Μιτζικός  ήταν μια ουρανοκατέβατη αναξιόπιστη επιλογή. Εμείς θέλουμε νομιμότητα, εντιμότητα, ηθική. Εγωισμός, θράσος, μισαλλοδοξία και προσωπικά συμφέροντα δεν ανήκουν σε μας. Θέλουμε να βγάλουμε τον Δήμο από το τέλμα. Δεν έχουμε ανάγκη από υπηρεσιακά τηλέφωνα και υπηρεσιακά αυτοκίνητα”.

Το ψηφοδέλτιο, καθώς και οι προγραμματικές δηλώσεις τους συνδυασμού, θα ανακοινωθούν στα τέλη του τρέχοντος μήνα.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο