16.7 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 05:34
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΗ σύζυγος του ​​Φιρμίνο έστειλε συγκινητικό μήνυμα στους φιλάθλους της Λίβερπουλ

Η σύζυγος του ​​Φιρμίνο έστειλε συγκινητικό μήνυμα στους φιλάθλους της Λίβερπουλ

 

Το… άλλο μισό του του Βραζιλιάνου επιθετικού, Λαρίσα, έστειλε ένα εγκάρδιο μήνυμα στους οπαδούς των “κόκκινων” μετά την αποχώρηση του συζύγου της από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι για τη Λίβερπουλ το απόγευμα της Κυριακής (28/5), σκοράροντας σε μια “τρελή” ισοπαλία 4:4 κόντρα στην Σαουθάμπτον, προτού αντικατασταθεί στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης σε ένα συναισθηματικό αποχαιρετισμό από την εκτός έδρας κερκίδα.

Όπου και αν αγωνιστεί ο Βραζιλιάνος επιθετικός την επόμενη σεζόν, η σύζυγός του θα φύγει από το Λίβερπουλ με βαριά καρδιά, βρίσκοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον τρόπο ώστε να μοιραστεί το δέσιμό της με τους φιλάθλους.

Η Λαρίσα δεν έχει τίποτα άλλο παρά όμορφες αναμνήσεις από την εποχή της στους “κόκκινους”, δηλώνοντας ότι ο σύλλογος της έμαθε ότι «η αγάπη αξίζει τον κόπο».

Αναλυτικά όσα έγραψε η σύζυγος του Φιρμίνο στην ανάρτησή της:

«Φεύγουμε από εδώ με καρδιές γεμάτες αγάπη.
Αυτό έκανε τον αποχαιρετισμό ακόμα πιο επώδυνο, μας έκανε να χάσουμε τα πάντα, ακόμη και πριν πούμε αντίο.
Αλλά αυτή η αγάπη μας ώθησε επίσης να κάνουμε τα πάντα ξανά και ξανά, να κάνουμε τα πάντα με τον ίδιο τρόπο, να δώσουμε πραγματικά τον εαυτό μας, να αγαπάμε πραγματικά, να δώσουμε τον εαυτό μας ολοκληρωτικά.
Η Λίβερπουλ μου έμαθε ότι η αγάπη αξίζει τον κόπο.
Ευχαριστώ φίλαθλοι, ευχαριστώ Λίβερπουλ, ευχαριστώ κάθε άτομο ξεχωριστά που ήταν μέρος αυτής της ιστορίας. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ».//Λ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lari Firmino (@larissa_peereira)



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο