15.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 09:24
ESPA
ΑρχικήMEDIAΗ Βασιλική παγιδεύεται από τον Χρήστο

Η Βασιλική παγιδεύεται από τον Χρήστο

Μεγάλες ανατροπές στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA “Σασμός“.

Ο εισαγγελέας στήνει παγίδα στη Βασιλική, προσπαθώντας να αποδείξει την εμπλοκή της στο θάνατο του Λάζαρου.

Παίρνει δείγμα DNA της από το ποτήρι που χρησιμοποίησε στο γραφείο του για να πιει νερό, ενώ του έδινε κατάθεση, κα το στέλνει για εξέταση. Παράλληλα, ο Ανδρέας εντοπίζεται στη Βουλγαρία, η γιαγιά Ειρήνη πείθει τον Μαθιό να μην ομολογήσει, ενώ η Μαρίνα αποφασίζει να μην αποκαλύψει το ένοχο μυστικό του στον Αντώνη.

Σύμφωνα με τον “Τηλεθεατή”, Η Βασιλική πηγαίνει στο γραφείο του Χρήστου για κατάθεση και τον αντιμετωπίζει με δύναμη και θάρρος. Μάλιστα, τον προκαλεί να βρει στοιχεία που να αποδεικνύουν την εμπλοκή της στο θάνατο του Λάζαρου, αγνοώντας πως αυτό ακριβώς έχει σχεδιάσει ο Χρήστος, καλώντας τη στο γραφείο του: να της πάρει δείγμα DNA από το ποτήρι που θα χρησιμοποιήσει για να πιει νερό.

Έτσι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής της και την αποχώρησή της από το γραφείο του στέλνει το ποτήρι στο εργαστήριο για ανάλυση.
Το τηλεφώνημα της γιαγιάς Ειρήνης στον Ανδρέα δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον Αντώνη. Ο αστυνόμος πίστευε ότι βρίσκεται στην Τουρκία, αλλά εκείνος εντοπίζεται στη Βουλγαρία προσπαθώντας να διαφύγει τη σύλληψη. Ο Αντώνης αναρωτιέται αν όντως είναι στη Βουλγαρία ή έχει στήσει νέα πλεκτάνη για να παραπλανήσει τους πάντες και να χάσουν εντελώς τα ίχνη του.

Η Μαρίνα προειδοποιεί την Καλλιόπη να μείνει μακρία της και δίνει στον Μαθιό μία ημέρα περιθώριο να παραδοθεί μόνος του, διαφορετικά θα τα αποκαλύψει όλα στον Αντώνη. Ο Μαθιός, από την πλευρά του, είναι έτοιμος να παραδοθεί, αλλά για μια ακόμη φορά η γιαγιά Ειρήνη τον αποτρέπει.

Λίγο μετά, η Βασιλική αποφασίζει να κάνει μία τελευταία προσπάθεια να πείσει τη Μαρίνα να μην τον καταδώσει. Μάταια… Η σύγκρουση ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι ανελέητη και η Μαρίνα παραμένει αμετάπειστη στην απόφασή της να πληρώσει ο δολοφόνος.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο