24.6 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 01:17
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΙσπανία (34η αγωνιστική): Βίοι αντίθετοι στο ντέρμπι Καταλονίας!

Ισπανία (34η αγωνιστική): Βίοι αντίθετοι στο ντέρμπι Καταλονίας!

 

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα (14/05) η 34η “στροφή” του πρωταθλήματος της La Liga, εκ των οποίων δεσπόζουν οι… επικίνδυνες εκτός έδρας μάχες για Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. 

Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής στη La Liga συνεχίζεται σήμερα (14/05) με τέσσερα ενδιαφέροντα ματς. Αρχικά, στις 15:00, η Θέλτα υποδέχεται τη Βαλένθια, με τις “νυχτερίδες” να θέλουν το “τρίποντο”, προκειμένου να “ξεκολλήσουν” από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Στις 17:15, η Ατλέτικο Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού Έλτσε, με στόχο τη νίκη, η οποία θα την φέρει ξανά στη δεύτερη θέση της κατάταξης πάνω από την “συμπολίτισσα” Ρεάλ. Στη συνέχεια, στις 19:30 γίνεται σέντρα στην αναμέτρηση της Βαγιαδολίδ με τη Σεβίλλη, με τις δυο ομάδες να έχουν… διαφορετικές βλέψεις. Οι γηπεδούχοι θέλουν βαθμούς στη “μάχη” που δίνουν για παραμονή, ενώ οι Ανδαλουσιανοί θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν στην πρώτη επτάδα της κατάταξης που οδηγεί στα ευρωπαϊκά “σαλόνια” και ταυτόχρονα έχουν το… μυαλό τους στα ημιτελικά του Europa League, όπου έφεραν ισοπαλία 1:1 στην έδρα της Γιουβέντους για το πρώτο ματς.

Τέλος, το σημερινό (14/05) πρόγραμμα “κλείνει” στις 22:00 με την Εσπανιόλ να φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι Καταλονίας, όπου οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι είναι στη 19η θέση με 31 βαθμούς και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι “Μπλαουγκράνα” παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 11 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Ρεάλ. Στα αγωνιστικά νέα, για την Εσπανιόλ παραμένει εκτός δράσης ο τραυματίας Γκραγκέρα (9 συμ/1 γκολ), ο Χοάν Γκαρθία, αλλά και ο Ντάνι Γκόμεθ (8 συμ/- γκολ). Στον αντίποδα, ο Τσάβι δεν έχει ουσιαστικά προβλήματα απουσιών.//Γ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής στη La Liga:

Παρασκευή 12 Μαΐου

Μαγιόρκα – Κάντιθ 1:0

Σάββατο 13 Μαΐου

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Χιρόνα 2:2
Οσασούνα – Αλμερία 3:1
Βιγιαρεάλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 5:1
Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 1:0

Κυριακή 14 Μαΐου

15:00 Θέλτα – Βαλένθια
17:15 Έλτσε – Ατλέτικο Μαδρίτης
19:30 Βαγιαδολίδ – Σεβίλλη
22:00 Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα

Δευτέρα 15 Μαΐου

22:00 Μπέτις – Ράγιο Βαγιεκάνο

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο