20.4 C
Almyros
13 Οκτωβρίου 2024 02:24
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΙστορικά αυτοκίνητα στους δρόμους της Θεσσαλίας (εικόνες)

Ιστορικά αυτοκίνητα στους δρόμους της Θεσσαλίας (εικόνες)

Τα βλέμματα των περαστικών προσέλκυσαν τα ιστορικά αυτοκίνητα που συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία της Λάρισας στο πλαίσιο “13ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου 2024/29η Μακεδονική Πλοήγηση”, που διοργάνωσαν η λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας-ΛΕΚΑΜ και η Λέσχη κλασικών Οχημάτων Λάρισας -Classic Car Club Larissa.

Πρόκειται για παλαιά αυτοκίνητα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στους δρόμους και εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να προκαλούν το ενδιαφέρον των φίλων του αυτοκινήτου.

Μετά την συγκέντρωση στην πλατεία της Λάρισας, ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Καλαμπάκα όπου θα διανυκτερεύσουν αφού νωρίτερα φρόντισαν να περάσουν από την Ελασσόνα και την Δεσκάτη Γρεβενών.

Τα πληρώματα που συμμετέχουν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κατά την διαδρομή του αγώνα, μαγευτικές εικόνες από φυσικά τοπία απαράμιλλης ομορφιάς αποτελούμενα από καταπράσινα λιβάδια, ποτάμια με κρυστάλλινα νερά και συστοιχίες δέντρων οι οποίες δημιουργούν φυσικές οδικές γαλάριες δροσιάς.

Αύριο Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 οι Λέσχες Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας και Κλασσικών Οχημάτων Λάρισας σε συνεργασία με τον Δήμο Μετεώρων θα συμμετέχουν με ταυτόχρονη στατική έκθεση των κλασικών οχημάτων στα τοπικά δρώμενα των πολιτιστικών εορτασμών της Γιορτής της Τρούφας, η οποία πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην πόλη της Καλαμπάκας.

Το Ιστορικό Ράλι Ολύμπου είναι ενταγμένο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΟ ΦΙΛΠΑ στο οποίο κατά καιρούς έχουν διακριθεί πολλά πληρώματα της ΛΕΚΑΜ.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο