15.7 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 01:26
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΙταλία (24η αγωνιστική): Η δράση συνεχίζεται σε Ρώμη και Βερόνα

Ιταλία (24η αγωνιστική): Η δράση συνεχίζεται σε Ρώμη και Βερόνα

 

Το πρόγραμμα του τετραημέρου στη Serie A βρίσκεται σε εξέλιξη και συμπεριλαμβάνει δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις σήμερα (27/2), πριν ολοκληρωθεί το βράδυ της Τρίτης με το… κυρίως πιάτο.

Ο πρώτος – χρονικά – αγώνας θα διεξαχθεί στο “Μαρκ’Αντόνιο Μπεντεγκόντι“, ανάμεσα σε Βερόνα και Φιορεντίνα. Οι γηπεδούχοι των 17 βαθμών θα επιχειρήσουν να βγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά από μήνες. Αν πάρουν το τρίποντο θα… πιάσουν την Σπέτσια στη 17η θέση. Ταυτόχρονα, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να απομακρυνθούν από το… κάτω μέρος του ταμπλό, αν και ήδη απέχουν οκτώ πόντους από τους σημερινούς τους αντιπάλους. Οι “βιόλα” θα παραταχθούν πλήρεις στο χορτάρι, την ώρα που ο Μάρκο Ζαφαρόνι δε θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ανρί (16 συμμετοχές, 2 γκολ). Επίσης, Τζούριτς (16 συμμετοχές, 1 γκολ), Χρούστιτς (6 συμμετοχές) και Βελόσο (15 συμμετοχές) είναι αμφίβολοι.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στο “Ολίμπικο“, με την αναμέτρηση της Λάτσιο κόντρα στη Σαμπντόρια. Οι Ρωμαίοι με νίκη ανεβαίνουν στην 4η θέση, ξεπερνώντας τη συμπολίτισσα Ρόμα κατά έναν βαθμό. Οι Γενοβέζοι από την άλλη ψάχνουν το πρώτο “τρίποντο” μετά από 1.5 μήνα, στη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους. Ο Μαουρίτσιο Σάρι δε θα έχει στη διάθεσή του τους Ράντου (10 συμμετοχές) και Ρομανιόλι (21 συμμετοχές, 1 γκολ), ενώ η ετοιμότητα του Πέδρο (21 συμμετοχές, 3 γκολ, 2 ασίστ) αποτελεί… ερωτηματικό. Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς δεν υπολογίζει στους Κόντι (1 συμμετοχή) και Πουσέτο (5 συμμετοχές), ενώ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να δει την κατάσταση των Γκάντερ (13 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ) και Μουρίγιο (13 συμμετοχές).//

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στη Serie A:

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

Έμπολι – Νάπολι 0:2
Λέτσε – Σασουόλο 0:1

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Μπολόνια – Ίντερ 1:0
Σαλερνιτάνα – Μόντσα 3:0
Ουντινέζε – Σπέτσια 2:2
Μίλαν – Αταλάντα 2:0

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου

19:30 Βερόνα – Φιορεντίνα
21:45 Λάτσιο – Σαμπντόρια

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου

19:30 Κρεμονέζε – Ρόμα
21:45 Γιουβέντους – Τορίνο

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο