26.8 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 17:28
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΙταλία (26η αγωνιστική): Άλμα για τη δεύτερη θέση

Ιταλία (26η αγωνιστική): Άλμα για τη δεύτερη θέση

 

Η αυλαία της 26ης αγωνιστικής στο ιταλικό πρωτάθλημα πέφτει στο “Σαν Σίρο”, όπου η Μίλαν να υποδέχεται απόψε (10/3, 21:45) την Σαλερνιτάνα, με τους “ροσονέρι” να θέλουν τη νίκη για να πιάσουν στην 2η θέση την Ίντερ.

Η 26η αγωνιστική της Serie A κλείνει απόψε (10/3, 21:45) στο “Σαν Σίρο”, με την 4η της βαθμολογίας Μίλαν να φιλοξενεί την 16η Σαλερνιτάνα.

Στο Champions League οι “ροσονέρι” τα πάνε καλά, καθώς μετά από αρκετά χρόνια πέρασαν στους “8” της διοργάνωσης και ανάλογα με την κλήρωση μπορούν να βάλουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Στο πρωτάθλημα, οι περσινοί πρωταθλητές θα δώσουν όπως όλα δείχνουν τα σκήπτρα τους στη Νάπολι και θα παλέψουν για την τεράδα. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής ήταν όμως άκρως ευνοϊκά: η Ίντερ και η Ρόμα ηττήθηκαν, ενώ η Λάτσιο γκέλαρε στην Μπολόνια. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως με νίκη απόψε η ομάδα του Στέφανο Πιόλι πιάνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας τους “νερατζούρι”. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη έπειτα από τη χθεσινή (12/3) ισοπαλία της Βερόνα με τη Μόντσα. Η ψυχολογία μετά την αλλαγή προπονητή είναι ανεβασμένη και δύσκολα θα μπλέξουν σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Serie A:

Παρασκευή 10 Μαρτίου

Σπέτσια – Ίντερ 2:1

Σάββατο 11 Μαρτίου

Έμπολι – Ουντινέζε

Νάπολι – Αταλάντα

Μπολόνια – Λάτσιο

Κυριακή 12 Μαρτίου

Λέτσε – Τορίνο 0:2

Βερόνα – Μόντσα 1:1

Κρεμονέζε – Φιορεντίνα 0:2

Ρόμα – Σασουόλο 3:4

Γιουβέντους – Σαμπντόρια 4:2

Δευτέρα 13 Μαρτίου

21:45 Μίλαν – Σαλερνιτάνα

 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο